• Gaming Vijesti
  • Osim Okamia i Onimushe Capcom će aktivno oživljavati i druge franšize

kabegami Jedino Breath of Fire: Dragon Quarter jok, ostale nek diraju kak god žele 😃

Dino Crisis i Viewtiful Joe će bit samo kec na desetku ovog što Capcom izvodi zadnjih godina. Novi nastavak ili full remake, svejedno mi je. Samo da dobijemo nešto od te dvije igre.

Nekad su mi bili najdraži developer, i sad su mi opet pri samom vrhu.

foggy

Mislio sam, potaknut novim Okamijem i Onimushom, na potpuno novi BoF. Ali da, može i remake bilo koja od prvih četiri.

kabegami Osjetio sam da to misliš, i slažem se. I ja bih novo i da bude na pragu trice i četvorke. AKo će staro, hd 2d 3d remake neki pasao bi, iako je art ipak malo drugačiji pa je upitno što bi pasalo. Ne bih htio sad neki bijesan remake, mislim da nije potrebno.

Mislim ja da ništa od Dino Crisis-a, ali ajde neka se fanovi nadaju…

Meni više ništa ne treba nakon Okami 2 i Onimushe, lično nisam skočio 2x sa stolice još od FF Remake / TLG trailera.

Ali bih želio Haunting Grounds remaster + sequel.
      Također Bionic Commando 2d s solidnim budžetom.

Malo sam skroman i volio bih remastere neke (ne remake) njihovih starih igara poput Rule of Rose, HG, Vieutiful Joe 1/2, God Hand…
      Recimo Nightdive kad bi radio ps1 igre kao kolekcije bi bilo fenomenalno (zamislite RE1/2/3 kolekciju ili Onimusha 1/2/3/4 npr.).
      Šteta da ovi klasici budu zaključani na emulatore.

Solid_Snake Viewtiful Joe i Godhand😍😍 nemoj mi davat nadu jer sanse za to su u minusu.

Solid_Snake

I ja bi Haunting Grounds remaster, baš mi fali horora sa fiksnom/polufiksnom kamerom. Samo male su šanse da danas ponovo izdaju igru u kojoj svi protivnici pokušavaju silovat protagonisticu i čak uspiju u nekim krajevima.

sanzo

Samo stave onaj mandatory text "This does not reflect views of…" bla bla yada yada…
          Puno gorih igara ima na steamu danas, vjeruj mi 😃

@renda sad se sjetio i jedne igre koje nisam nikad igrao, a čuo sam da je story jeben. Asura's Wrath. Šteta što je i ona lockana na ps3.

Solid_Snake

Vjerujem da ima, ali mislim da si ni jedna veća kompanija ne želi priuštit shitstorm koji bi nastao da tako nešto naveliko reklamiraju.

Mogu napravit nešto u tom slilu što se mene tiče, ne mora bit nužno Haunting Grounds.

Solid_Snake Asura je odlicna anime igra, ali je krcata qte-ovima pa ako te ne smeta mislim da bi ti bila super jer je nabrijana skroz, cak je mindblowing nabrijana, nju sam sigurno 4 puta presel.

sanzo

Tormented Soul je ono što tražiš ako nisi prešao? Izlazi i dvojka sljedeće godine.

Bila mi je super i zagonetke su bile top (neke čak preteške), atmosfera također. Sjećam se da je jedna bila ful komplicirana i ful nelogična. Nakon masu pokušaja sam pogledao na yt jer je pred kraj igre.

renda Meni to baš ne smeta, dapače, qte fest bi mi bio sad osvježenje nakon što su se igre totalno makli od toga.

Capcom je imao hrpu dobrih igara. Capcom je imao i hrpu loših igara.

Hvala vam što ste nabrojali loše u ovoj temi.

resident_evil

Jesam, bila mi je odlična i jedva čekam nastavak. Trenutno sam pri kraju Song of Horrora koji je još sličniji Hounting Groundsu jer nema combata samo je otišao na pauzu dok ne završim Metaphor. Originalno je plan bio da igram Metaphor po danu, a Song of Horror navečer, ali previše me je Metaphor zaokupio pa je plan propao 😃