Astro Bot proglašen kao najbolja igra godine na The Game Awardsu, Sony s najviše nagrada
Nema Indiane, zato je i osvojila
- Uređivano
Smijesno. Proveja sam se vrhunski u njoj, jako kvalitetan naslov, ali to je igrica koju sam platina doslovno u jedan dan. Ne moze uz bok s ozbiljnijim naslovima ka sta su wukong, rebirth i slicni u kojima sam uziva u 150-250h kvalitetnog sadrzaja, to su igre, astro je igrica. Titula za naj obiteljsku igru joj je bila dovoljna.
Neznam tu igru niti sam gledao filmiće na YT ali znam da se radi o nekim tv-monitor glavskim robotićima za klince koji su stigli kao novitet sa PlayStationom 4. Playroom show koji koristi PS4 kameru. Astrobot kao nova maskota Sonyja.
Ta igra bi mogla bit kao neki primjer da je gaming ipak hobi za djecu i omladinu ali ako to nije tako onda da ove godine gaming nije baš bil na razini sa ozbiljnijim novitetima što bi bilo za one nakon omladine.
Ali Astrobot kao igra godine, hmmm? Ajd dobro, valjda znaju što rade.
Moj osobni goty je SH2 koji sam sada prvi puta odigrao u zivotu. Za ovo ne mogu nista rec, dragulj od igre, cista zabava i ono sto gaming predstavlja.
Kad Mario osvaja onda je zasluzeno
Remake….
chono i Remake je igra jbg.
Blitz Da kad sam ja govorio da SuperMario igre neshvacam preozbiljo iako sve imaju preko 90 nameti onda sam bio debil i hejter.
Mislim da je svima astro bio cista uzivancija ali isto nevirujem da ce za 10godina netko se sitit astra kad se bude pricalo o najboljim igrama.
Isto mi je neposteno da Fortnite nije dobio za best on gameing game a Helldivers je…
Čak je i Balatro zaslužio goty više od ovoga
Astro je vrlo dobar, ali meni osobno nije za GOTY bio dječija igra ili ne. Konkurencija je bila dosta jaka, ali svakako čestitke Team Asobiju, napravili su odličnu igru.
Nisam odigrao Astro Bot pa ne mogu reći ako je zasluženo ili ne.
Očito da su napravili odličan platformer i čestitke na nagradi.
Kapa dolje i za Wukong. Prva "velika" igra za studio i odmah GOTY nominacija.
Šta reći za Atlus. Sve što naprave je čisto zlato.
FF7 Rebirth je očito tu iz nekog razloga. Valjda…
Jer se ekipa ovdje baš i ne slaže s tim.
DarkPunisher bumo vidjeli ako ce HL2 Remix pokupit koju nominaciju… mislim da dobro znas na sto ciljam.
Nisam još odigrao Astro Bota. Sramota!!!!
StarFox_N FF7 Rebirth je očito tu iz nekog razloga. Valjda…
Rebirth je zasluženo tu. Po svim elementima je sam vrh produkcije. Meni se je zgadila zbog razvučene radnje koju je rastegnuo open world u stilu AC igara( penjanje po tornjevima i čišćenje stalno istih sidequestova u svakoj zoni) i samog kraja koji je po meni jako loše napisan.
Kome to ne smeta lako može reć da je kandidat za GOTY.
- Uređivano
sanzo Rebirth je zasluženo tu. Po svim elementima je sam vrh produkcije.
I to je apsolutna činjenica, nema niti jedne igre koje je neke stvari na toj razini odradila - ali kao što i sam kažeš, nekad to nije dovoljno, odnosno jedan Metaphor koji je produkcijski vjerujem 10 puta manjeg budžeta je pružio sve što igra treba pružit, a onda je i s razlogom odnesao nagrade. Nije sve produkcija i osobno mi taj dio može popravit dojam, ali ne nužno i da je toliko bitan. I 2 pixela su dovoljna ako netko od njih izvuče zabavu.
Mislim ipak da je Rebirth mogao ubrat jos koju, ne bi nista bilo krivo da je.
renda Njega sam namjerno spomenia jer mi je to sličan rang igre, "mini game" ili kako god. Zanimljivo al ništa specijalno ni napredno, s tim da Balatro ima jedinstven koncept i adiktivan je.
Meni je isto Metaphor baš uživancija. Sad imam preko 60 sati i s guštom palim svaki put. FF sam se morao silit da odradim "čišćenje zone" između main story segmenata kasnije u igri i tu za mene ocjena igre pada. S druge strane čitam kako Solid i K uživaju i u tim side stvarima i ne mogu onda reć da ne valjaju kad očito imaju publiku.
Uvijek su mi ti izbori za igru godine čudni, stignem odigrat 1-2 igre koje su nominirane i ne znam kako da onda ocijenim. Baš me zanima kolike su igre s lite stvarno završili svi ovi koji glasaju da mogu usporedit. A još više ovi koji govore da Balatro ili Astro Bot ne bi trebali bit tu.