• Gaming Vijesti
  • Večeras je The Game Awards. Kažu da će vas najmanje dvije najave raspametiti

Jedna od te dvije stvari mora biti nešto od Naughty Doga. A ako to išta možda nadmašiti, onda je samo najava Half-Life 3, ali sumnjam. Ako najave HL3, past će internet.

Ono što mi pada na pamet u nekoj suludoj ideji je FFIX Remake (pisalo se nešto o tome ranije no ništa službeno). Možda se spomene i release date za GTA VI ili barem neke informacije. Ne bi se čudio da spomenu i Dark Souls 3 Remastered o kojem se isto pisalo,

Nikad mi Valve nije davao dojam kompanije koja bi išla na ove evente, bez obzira ako je HL3 ili ne. Oni su mi više kao R*, samo release trailera u random vrijeme i padne internet svejedno.

Ali hipotetički, HL3 i nova ND igra je nešto zbog čega bih ja pao sa stolice.

Imam osjećaj da Bluepoint studio nešto kuha, a drugo Cory Barlogov novi IP Santa Monica studia bi mogao biti udaran. Navodno je već 5 godina u razvoju.

Samo se nadam da ta udarna stvar neće biti neka filmska adaptacija ili neka serija jer smo ovdje večeras zbog igara, a posljednjih godina je Geoff počeo dosta miješati jedno s drugim.

Jedino kaj bi moglo bit impresivno je Bloodborne 2 I Half Life 3 (za koji valve veli da ne zeli raditi jer mora biti mind blowing da ga opce krenu delat)

Nista danas ugasit X jer bit ce leakanja na sve strane…

deathwish HL3 je u produkciji vec neko vrijeme. Kolicina devova i osoblja koje se zaposlilo u Valveu zadnjih godina za potrebe tog projekta je mindblowing

Mind Blowing bi bilo da Hideo Kojima kao prezenter najavljuje Half-Life 3, Witcher 4 u Cyberpunk svijetu i onda The Last of Us Golf GaaS.

Bez zajebancije, dobit cemo vjerojatno nesto od ND i moozda teaser za novu Kojiminu action-espionage igru

chono ne hajpaj!

Picek Ono što mi pada na pamet u nekoj suludoj ideji je FFIX Remake (pisalo se nešto o tome ranije no ništa službeno). Možda se spomene i release date za GTA VI ili barem neke informacije. Ne bi se čudio da spomenu i Dark Souls 3 Remastered o kojem se isto pisalo,

Nijedno od toga dvoje nas neće raspametiti i već postoje rumori, tako da će biti samo potvrda.

Čak me ni Bloodborne ne bi "raspametio". Jedino Bloodborne 2.

Za GTA ne očekujem apsolutno ništa jer oni su solo letači. Ne trebaju im nikakvi eventi, samo trailer drop i YouTubeovi serveri se oznoje.

Mogao bi doc FF Rebirth DLC, da dodaju jos malo izmisljene price i likova.

Iako nema nekih naznaka da dolazi neka najava volia bi vidit novi igru od Uede…