• Gaming Vijesti
  • Kod idućeg paljenja PS5 očekuje vas transformacija povodom 30 godina PlayStationa

Lip video… malo nostalgije.

Bloodborne na kraju videa…moglo bi se nešto zakotrljat…

Tek sam sad vidio. Tu su i po prvi put uopće teme, možete mijenjati izgled sučelja i zvukove. Zakon

Grunuti sad neki Show sa najavama par igara & exkluziva bi im bio jeben potez.

Udare ti na osjećaje i nostalgiju sa ovim videom i PS temama, sad da još izvuku 2-3 brutalne najave i opet su na konju. Ak su pametni, imaju nešto.

Nostalgija, lipo izgleda.

Nisam mogao odlucit koju temu stavit, pa sam sve ugasio. Problem rijesen…

Tuhy Grunuti sad neki Show sa najavama par igara & exkluziva bi im bio jeben potez.

Samo ću reći da se Game Awards ne održava istog datuma 8ve godine kao obično

Ono palis plejku 5put za redom samo da cujes onaj opening zvuk

Kad pomislim 30 godina Plejke ovo mi prvo pada na pamet,
    jedan od najdražih fpsova ikad, ujedno i prvi MP shooter koji sam igrao na konzoli. Ja protiv frenda.
    Nostalgija²

Drugo je naravno neizbrisiva intro melodija od Konami MGS

Treće je GT2 i Losing my favorite game od Cardigansa

To je bio osjećaj

somethingwrong

Baš si pogodio noslagične žice s ovim videima…

MOH je tada ima kultni status među gamerima. Igrao se i MP dvojke. Iako se igra praktički izrodila iz filma Saving Private Ryan tj. Splilbergove ideje kada je vidio da mu sin igra GoldenEye 007. MOH me više baca na Where Eagles Dare film s Clintom I Burtonom. Nemaš iza sebe 15 suboraca nego si sam protiv neprijatelja. Shvaćam realizam ali mi je u tome bila neka čar prvih MOH igra. Legendaran glazba naravno.

Neka jednostavnije i draža vremena kojih se lipo podsjetit.

dormin Nemaš iza sebe 15 suboraca nego si sam protiv neprijatelja.

E upravo ovo je bila najveća čar ove igre. Silenced pistol headshoti all day long. 1 hit da mu makneš kacigu s glave, drugi headshot. M1 Garand također rasturao. Nemaju FPSovi taj feeling više, ovo je bio skoro kao stealth FPS.

Slab video, grozna numera. Pogledao sam 2 puta, dao drugu sansu. Ne znam, osjecam se kao nonbinary na infuziji dok ovo gledam.

Video se trebao odvijati hronološki od PS1 do PS5.

Video je morao započeti sa MGS1 te su trebali posuditi od Konamija intro temu (koju je neko gore postavio). Nakon tih srceparajućih uvodnih taktova mogli su razvezati nesto bombasticno. Htio sam da me video naježenog izbije iz cipela a ne da mi nabija depru. Kad sam vidio mrtvu Alloy na pocetku znao sam da nece biti dobro.

Ova je najbolja…

solidmerlin Video je morao započeti sa MGS1 te su trebali posuditi od Konamija intro temu

Ta tema je neovlašteno pokradena od originalnog kompozitora i ne smije se više koristiti za MGS.

Ja kad sam upalio sinoć PS:

dormin MOH je onda bio nešto posebno.

Meni će ipak Frontline na PS2 ostati najdraži u serijalu.

I uvijek ću tvrditi da taj naslov ima ponajbolji soundtrack ikada u igrama.

Meni jedna od najdražih kompozicija:

Ova stvar u kombinaciji s istoimenom misijom u igri, Arhnem Knights je bila savršenstvo.

I dan danas 20 godina poslije trnci me prođu kada je čujem i opali me nostalgija.

Btw rastopio sam se jučer kada sam upalio PS5 i postavio PS1 paljenje.

Nadam se da to neće maknuti. Želim da mi se plejka zauvijek pali kao jedinica.