Ha koja krađa…
Nova Tencentova igra je plagijat Horizona kakvog su čekali fanovi survival igara
- Uređivano
Flipper baš mi izbacilo na twitteru. Prvo sam pročitao MONTIRAM.
Horizon s Temua. Sad će ih Nintendo tužit
- Uređivano
solidmerlin ti si provokator. Ne vitaminiraš se dovoljno
Nije baš full plagijat, Orke nema u Horizonu.
- Uređivano
Znao sam da je Tencent umiješan u to prije nego sam pročitao.
- Uređivano
solidmerlin Zar nisu dosta dvije dosadne igre, sad jos i treća
ovo
klinjo nisam se niti usudio otvoriti yt video
A ne izgleda loše šta je je
Xz_33 A ne izgleda loše šta je je
Izgleda točno kao što i jest. bezdušna kopija
To more bit kao onaj slučaj The Day Before.
Horizone sve ti je oprosteno.
Ovo vise lici na Monster Hunter…
Samo je jedna kopija bolja od originala…
Unearthed: Trail of Ibn Battuta
Vi mislite da sam se zajebavao kad sam rekao da će ih Nintendo tužiti, jer izgleda da su osim muzike, ugođaja, settinga, dizajna svijeta i bića iz Horizona, uzeli su onaj lov na monstere kao u pokemonima ili Palworldu.
Meni je skroz cool da Sony uopće ne reagira na ovakve klonove, dok se nintendo diže na zadnje noge čak i na youtube videe
- Uređivano
Jel itko od vas pogledao gameplay? Niđe veze s horizonom.
Ovo je doslovno survival sa kvazi hack and slash borbom gdje postoje mehanička bića koja možeš trenirati za borbu.
somethingwrong bezdušna kopija
Ovo nema H od Horizona. Navukli vas sa trailerom da izgleda kao Horizon da bi svi pričali o tome. brate kinezi vas razvlače ko jeftine kurabe.
I doslovno ljudi rade točno što žele. Pričaju o tome i tako će navući igrače.
Da je igra bar inovativna kao Palworld, jer je Palword bog otac kralj za pokemone kad gledaš koliko su pokemoni jebeno loši atm.
Strašno.
Ovo je shit pokušaj da igra izgleda kao mješavina arka, palworlda i souls igre sa wannabe izgledom od horizona.
Užas.
Ovo je dizajnom i artom 100% identično Horizonu i napisat da nema H od Horizona je ono…. Sranje