Prvi put cujem za njega a vec mi nedostaje.
Omiljeni Shuhei Yoshida napušta PlayStation
Prvo Kutaragi, pa Kaz Hirai, sad Shu. A karizmatičnih zamjena nema na vidiku. Tuga.
Zero kad se sjetim koliko su pljuvali Kutaragija zbog dizajna PS3 i Hiraia zbog cijene PS3 i giant enemy crabs.
A PS3 bio samo takva konzoletina. Hardware od PS2 ugrađen, PS1 i PS2 nativno, besplatni online, 7.1 zvuk, optički izlaz, UHD Blu Ray, wireless kontroler sa gyro kontrolama. Ono baš kvalitetan uređaj(osim sixaxisa koji je bio upitan)
somethingwrong A PS3 bio samo takva konzoletina.
Doslovno konzoletina od 80 kila kad je izasao prvi model
somethingwrong zato sto dolaze sve gora i gora vremena, pa ono od prije sad izgleda super.
solidmerlin ne bih se složio s takvom konstatacijom.
Uvijek ima boljeg i lošijeg hardwarea. Recimo PS4 i PS4 Pro su (ako izuzmemo promjenu arhitekture) objektivno daleko manje kvalitetne konzole od oriđiđi PS3 i prve revizije bez Emotion Enginea, a PS5 je s druge strane riješio ogromne probleme PS4 sa hlađenjem i općeniti napredak je veliki.
Naravno ne toliki kao prijelaz sa PS2 na PS3, ali je sam dizajn sistema(ne vizualni) daleko bolji. Pogotovo šta se tiče sučelja sa SSDom koji smanjuje update na frakciju onih na PS4 i samu veličinu igara na pola u odnosu na PS4.
somethingwrong mislio sam na cjelokupnu situaciju od nedostatka igara, preskupog proa, dodatne opreme za njega, glomaznog ps5, plati ovo, plati ono, skuplje igre, bugovito day 1 itd. Mislim na gaming globalno, PS je samo primjer. Xbox gamepadi danas dozive drift bez problema u 6mj koristenja.
- Uređivano
X360 je dobro iskoristio tu početnu bahatost Sonya. Istina je da su na mišiće/lovu nagomilali hrpu ekskluziva ali dobro su birali. U Japanu su kupili praktički sve osim Kojime, čiji je MGS4 bio tek prva prava ekskluziva na PS3. Kasnije se situacija okrenila, PS3 je skresa cijenu i počeo dobivati ekskluzive.. a Microsoft je napravio istu grešku kao Sony s XBoneom.
Ža mi je šta nisan uspija ugrabit tu prvu verziju od 60gb koja je čitala PS1/PS2 igre.