• Gaming Vijesti
  • Stalker 2 broji visoke brojke igrača i ispodprosječne ocjene kritike

To je stara ljubav prema Stalkeru, voliš i mrziš ga u isto vrijeme.

Ljubav je slijepa. Kolektivno tješenje je jako. 😜

Goty 2024.

Zapravo ovo je najbolja igra ove generacije. Bez konkurencije, jednostavno toliko bolje

chono Zapravo ovo je najbolja igra ove generacije.

Nije neki veliki uspjeh s obzirom kakvo je ovo sranje od generacije.

S kontrolerom je trenutno gotovo neigrivo zbog stick drifta. Nema veze kakav kontroler prikljucis, mozes kupit i novi i driftaju oba analoga drasticno. To je najveci trenutni problem jer igra nema deadzone setting. Ja sam jucer odigrao nekih 45 min, ali bas je tesko s tim problemom

biver S kontrolerom je trenutno gotovo neigrivo zbog stick drifta. Nema veze kakav kontroler prikljucis, mozes kupit i novi i driftaju oba analoga drasticno

Jbt, ja sam mislio da sam lud. Kao da lebdi puška. Pa sam pomislio da je to do mase lika i gibanja kao u KZ2, a ono klasični drift. 😃 Nije igrivo da.

Flipper Svjesni su problema, rekli su da ce izbacivat hotfixeve sto prije mogu

chono Pa zapravo i je blizu, doduše zato što osim njega i još par naslova nije izašlo apsolutno ništa.

Dvolicni steam "ocjenjivaci" da je neka druga igra ovak tehnicki skrsena sad bi imala 30% prosjek, jer se zna da su jako osjetljivi na takve stvari, ali odjednom sve 5, i kak da se onda i steam ocjene shvati ozbiljno.

renda igra nije tehnicki skrsena, ljudi je igraju. Dajte prestanite srati bez minute odigrane u igri. Na Steamu imas palac gore i palac dolje i to je to. Igra je prosla 15000 recenzija i drzi 80%, znaci hardcore fanovi su podjeljeni, to dovoljno govori. Ostalo u igri je top, toliko top da ima tako visoku ocjenu unatoc sto Zona nije Zona, to isto dovoljno govori kakav je ovaj Stalker.

Meni je jedini problem drift. Kad to rijese, a hoce uskoro jer su vec dali update na discordu da rade na hotfixu koji ce dodati deadzone i na konzole i na pc sto je prije moguce, onda cu moc dati svoj stav o igri. Sve ostalo koliko sam dosad igrao mi je zapravo vrlo dobro i iznenadjujuce fino radi i izgleda na xbox-u u performance modu.

chono

Igram igru, ali

• reklamirani feature koji je najavljivan kao nešto super nije u igri ili ne funkcionira
            • gamebraking bugovi kao onaj šta zakrči vrata
            • gamepass verzija igre ne podržava gamepad osim ako nije kabelom spojen, a i steam verzija ima probleme sa istim; nema ni deadzone opcije te rade na ubacivanju iste
            • drift kontrolera koji je ispravan; svima koji igraju ili 90% korisnika
            • jako često vidim likove kako zauzimaju "T" pose kao i dar mar ponašanje istih

Samo neke od stavki.

E sada, pitanje je dali biš tako obrambeno bio nastrojen da je u pitanju Ubisoft ili EA?

Meni ide na živce šta se ovima praštaju ovakve stvari dok se druge razapinje na križ radi istih pa čak i manjih bugova!

"To je STALKER, šta bi on bio bez bugova" i slični komentari su živo sranje.

Izdali su nedovršenu igru i ocjene na Steamu pokazuju da je to ovom developeru dozvoljeno i oprošteno!

doktor1 Ne znam šta je tu čudno, ljudi nisu objektivni, STALKER je vrh igra i zapravo se iznenađujuće solidno izvodi, uz sve to navedeno.

I ne znan šta te čudi da ne dobije isti tretman studio od cca 300 ljudi koji opet, oćeš-nećeš isporuči dobru igru sa vrhunskom atmosferom i studio od 18k zaposlenih koji godišnje izbaci "100" generic isprdaka i reskinova. Pa sramota je da osim što bude sranje igra, ne može se pristojno ni izvodit.

doktor1 grafika top notch, zvuk top notch, gameplay ubjia, AI rastura, atmosfera samo takva, niti jedan tehnicki problem sa igrom, niti jedno rusenje, sve mehanike u igri rade, nemam bugova, igra mi na RTX 3070 radi na 100fpsa na epic postavkama i ti bi da se ja slozim sa tobom sto naletis na koji bug i sto realno imaju problema sa spawnanjem? Nece ici

chono

• AI rastura
                • sve mehanike u igri rade

WTF?

Ok, odustajem, vidim da je ovo neprikosnovena igra po viđenju fanova serijala

chono ja ne serem po igri, nisam ni jednu losu rijec o njoj napisal, pricam o ocjenjivanju, 4000 negativnih recenzija dovoljno govori i smatram ih objektivnijim od tebe recimo jer se vidi da si toliki fan da oprastas sve.

Moja poanta je kao sto sam i napisal, steam isto nije sveto mjerilo recenzija, i to je to.

doktor1 da, AI rastura, stavio sam ti video u temi, flankaju, mijenjaju pozicije i traze, a igram na najvecoj tezini. Sve mehanike rade, statsi rade, napucavanje, loot. Problem igre je A-Life

@renda igra nije krs, nego sta si drugo napisao. I onda odes na tu negativnu recenziju na steamu i vidis kako igrac kaze "awesome game, but…" i stavi palac dolje

doktor1 "E sada, pitanje je dali biš tako obrambeno bio nastrojen da je u pitanju Ubisoft ili EA?"
                  Ubisoftu i EA se to ne može desiti kad poliraju istu igru već 25g 😂