• Gaming Diskusije
  • Zaslužuju li DLC-ovi i ekspanzije mogućnost nominacije za igru godine?

Ne. Ali ne znam zašto onda ne staviti kategoriju ekspanzije i/ili DLC-a godine? Argument protiv je vjerojatno što ponude DLC-a koji su sadržajno na razini manje igre i nema puno godišnje.

Što se tiče takvog sadržaja najbolji u industriji su CDPR, From i Rockstar (dok su radili ekspanzije za GTA IV i RDR1. Tu je tier ispod Bethesda i Obsidian, a negdje još malo niže Bioware - jer njihovi DLC-i često znaju biti dosta manji.

Ne ali Eardtree može, pogotovo kad vidis konkurenciju.

Na pitanje iz naslova članka NE. To su najobičnije ekstenzije na originalnu igru, kao što žene stavljaju na svoju kosu umetke da povečaju volumen ili šta ti ja znam i imaju kao fol novu frizuru, e kurac je to nova frizura, mažete oči drugarice😀

Koliko god ja volio FromSoftware, odgovor je - Ne! Elden Ring se pokazao i nema se više kome dokazivati.

Treba dati priliku novim naslovima koji donose nove stvari na stol.

herc Treba dati priliku novim naslovima koji donose nove stvari na stol

Koji su to naslovi?

Stellar Blade zbog dosad neviđene pažnje na boob physics tijekom gameplayja.

solidmerlin

Možda se nisam najbolje izrazio, ali mislio sam na nove, kvalitetne igre koje zaslužuju da se i njih nagradi. Ipak, Elden Ring Shadow of the Erdtree je DLC.

Mogli su još ubaciti Stellar Balde i Space Marine 2.

Ne, ali slazem se sa Zerom, ako idu na DLC trebali bi onda imati posebnu nagradu za najbolji DLC godine, iako nisam igrao Elden Ring niti njegov DLC, mislim da opcenito danasnji DLC-evi kvalitetom se nmg usporedivati sa erom GTA IV dlceva, RDR 1, Bioshock Infinite i ostalih. To su one koje pamtis dovijeka, a vecinu njih zaboravis.

herc Mogli su još ubaciti Stellar Balde i Space Marine 2

Stellar Blade je solidna igra minus neizbalansiranost pred kraj sa ostatkom igre, divlje kontrole koje sporo reaguju, dosadna prica i lokacije = 6/10.

7 ako gledas kroz prste u gluteus i dojku.

Space Marine mi jos stoji zapakovan a ne vjerujem da donosi nesto novo osim pljacke Girsa.

Ovisi od DLCa izgleda, i vremena uloženog u nju. Pojedini DLCovi izgledaju toliko dobro, da ih lako možeš zamijeniti za standalone igru.

Najbolji primjer je Blood and Wine DLC Witchera 3. Kao standalone igra bi pomela konkurenciju igara koje su izašle te godine kad i DLC.

Ali to je rijetkost, obzirom da smo navikli da je DLC vječito neka blaga nadoknadna money grab verzija tad izvorno nedovršene igre.

herc Mogli su još ubaciti Stellar Balde i Space Marine 2.

Zamjeni to za Tekken 8, novi Like a Dragon ili Talos Principle 2

@Fenix Mislim da DLC-i nebi trebali biti nominirani za GOTY. Koliko god bili dobri to je "samo" proširenje main igre.

Što se remakeova tiče odgovor nije tako jednostavan.

Evo dva primjera.

FF7 Rebirth je remake igre stare skoro 30 godina iz PS1 ere.

Iako je to ista priča s istim likovima ta igra je dan i noć u odnosu na original. U svemu je drugačija ( bolja ).

Nemam ništa protiv da je nominirana.

Drugi primjer je Resident Evil 4: Remake.

Koliko god bio bolji i unaprijeđen po meni se igra isto kao i original.

Ne bih se složio s nominacijom za GOTY. Da je npr. bio nominiran.

StarFox_N Iako je to ista priča s istim likovima ta igra je dan i noć u odnosu na original. U svemu je drugačija ( bolja ).

Na zalost da, dan i noc, a ovo u zagradi si nesto zamijenio sa (losija). Barem za segment price i praznog hoda. Zapravo slabo toga je isto, a jos slabije toga je bolje.

foggy znam, ali nema mi gorega kada nas šišaju k'o ovce, a to rade sa ovim cijepanjem igre na tri dijela i time što nam naplate istu 200€.

foggy To je tvoje mišljenje s kojim se puno ljudi neće složiti. Igrači i kritika se slažu da je odlična igra.

@maverick Da, puna cijena za igru od 50 sati (samo main story). Itekako fer.

StarFox_N Da, puna cijena za igru od 50 sati (samo main story). Itekako fer.

Tako što je razvučena. Nisam ništa razvučenije igrao od FF7 Remake. Nikada iz jebenog Midgara izaći, dosadna igra do zla Boga. Onda još oni mrtvi duhovi, već vidim da će to biti jebeni Nanomaschines u FF univerzumu.