Mass Effect preuzeo je Amazon koji će producirati i lansirati prvu sezonu serije. Za pisanje je zadužen Daniel Casey najviše poznat po Fast and Furious 9 filmu

Giphy - Season 5 No GIF by The Office

Ima Amazon i kvalitetnih stvari, meni je ovo ok.

Taj Fallout se diže u zvijezde, a imao je isto svojih mušica da boli glava.

Prosječna serija koja se ističe samo zato jer je izašla u moru teškog drloga.

Gledao sam baš Yakuza seriju na Amazon i prva sezona je hit and miss, a ne polažem nade da će Mass Effect biti ista bolji od ove dvije serije, ako čak ne i na tragu Rings of Power.

prayer Ako bude približno dobar kao Fallout serija, ja nikad sretniji.

Sad kad sam izreagirao, sjetio sam se i ja Fallouta 😄

Amazon ionak samo daje lovu, više me brine produkcijski tim.

maverick Taj Fallout se diže u zvijezde, a imao je isto svojih mušica da boli glava.

Giphy - poop GIF

maverick Taj Fallout se diže u zvijezde, a imao je isto svojih mušica da boli glava.

Ne bih se baš složio, meni odlična. Prosječna serija je TLOU.

Napisao sam svoje mišljenje o toj seriji detaljnije u tamo nekoj temi di se pisalo kada je izašla serija. Ukratko ona ljubavna priča je isforsirana, cringe i drags down cijeli plot.

Kul tko voli takva sranja u filmovima/serijama, meni je potpuno bilo nepotrebno u jednoj seriji o preživljavanju i ovakvom settingu i mislim da se to vrijeme moglo puno bolje potrošiti na proširenje svijeta i lorea. Ima tu još mana, ali ovo je najviše utjecalo na moju sliku o seriji.

foggy Prosječna serija je TLOU

Ne bih znao, nisam gledao, ali s obzirom da je priča u TLoU 1 sasvim jednostavno, ne znam šta su mogli puno ustati, a ni poboljšati.

maverick Da mi nisi spomenuo taj detalj ja ga se ne bih ni sjetio. Izgleda da smo gledali seriju totalno drugim ocima. Serija ima hrpetinu referenci na igre, a i takav mi je overal feel bio, bas nesto sto fanu i kezualcu pase. Ne znam, steta ako si takvog dojma.

Za Mass Errect seriju nemam nekog optimizma, doslovno sve osim Fallouta mi je groblje od slicnih adaptacija.

foggy Da mi nisi spomenuo taj detalj

To nije "detalj" to se proteže kroz gotovo svaku epizodu i kroz cijelu emisiju. Tebi je to ok, meni je to smor i okretanje očiju na mnoge scene tokom trajanje sezone i nije dobar osjećaj kada jedva čekaš da se ta dva lika maknu s ekrana i vratimo se na onog ghoul tipa koji je sabio.

foggy Serija ima hrpetinu referenci na igre

Ima i trebalo se još više na to usredotočiti jer serija stvarno ima potencijala i nadam se da će odbaciti glupi love plot u drugoj sezoni.

Što se tice Mass Effect tu moram vidjeti nešto više da bih znao suditi. Nemamo ni trailer još.

Koja ljubavna priča u Falloutu?

One 3 scene di Maximus gleda Lucy sa puppy eyes?

Sterlok bi vam sad rekao da morate u vojsku pa da vidite kak je kad dođete iz militarističkog okruženja i prvi put vidite Ellu Purnell.

maverick

Slažem se.

Meni je jedina zamjerka kod Fallouta to kaj je izašel cjeli odjednom umjesto epizodno.

Serija je perfektna za epizodno praćenje i razglabanje sa frendovima.

A i duže bi ostala relevantna. Serije koje odmah izađu cijele, kolko god bile dobre, uglavnom ispare iz mozgova ljudi nakon kaj ih pogledaju u jednom dahu.

Gledam samo ako je glavni lik FemShep, a glumi ju Bella Ramsey.