Ne Amazon isuse kriste zašto Amazon.
Mass Effect postaje TV serija, produkciju preuzeo Amazon
Ima Amazon i kvalitetnih stvari, meni je ovo ok.
Ako bude približno dobar kao Fallout serija, ja nikad sretniji.
- Uređivano
Taj Fallout se diže u zvijezde, a imao je isto svojih mušica da boli glava.
Prosječna serija koja se ističe samo zato jer je izašla u moru teškog drloga.
Gledao sam baš Yakuza seriju na Amazon i prva sezona je hit and miss, a ne polažem nade da će Mass Effect biti ista bolji od ove dvije serije, ako čak ne i na tragu Rings of Power.
- Uređivano
prayer Ako bude približno dobar kao Fallout serija, ja nikad sretniji.
Sad kad sam izreagirao, sjetio sam se i ja Fallouta
Amazon ionak samo daje lovu, više me brine produkcijski tim.
maverick Taj Fallout se diže u zvijezde, a imao je isto svojih mušica da boli glava.
Prosječna serija koja se ističe samo zato jer je izašla u moru teškog drloga.
- Uređivano
Napisao sam svoje mišljenje o toj seriji detaljnije u tamo nekoj temi di se pisalo kada je izašla serija. Ukratko ona ljubavna priča je isforsirana, cringe i drags down cijeli plot.
Kul tko voli takva sranja u filmovima/serijama, meni je potpuno bilo nepotrebno u jednoj seriji o preživljavanju i ovakvom settingu i mislim da se to vrijeme moglo puno bolje potrošiti na proširenje svijeta i lorea. Ima tu još mana, ali ovo je najviše utjecalo na moju sliku o seriji.
foggy Prosječna serija je TLOU
Ne bih znao, nisam gledao, ali s obzirom da je priča u TLoU 1 sasvim jednostavno, ne znam šta su mogli puno ustati, a ni poboljšati.
- Uređivano
maverick Da mi nisi spomenuo taj detalj ja ga se ne bih ni sjetio. Izgleda da smo gledali seriju totalno drugim ocima. Serija ima hrpetinu referenci na igre, a i takav mi je overal feel bio, bas nesto sto fanu i kezualcu pase. Ne znam, steta ako si takvog dojma.
Za Mass Errect seriju nemam nekog optimizma, doslovno sve osim Fallouta mi je groblje od slicnih adaptacija.
- Uređivano
foggy Da mi nisi spomenuo taj detalj
To nije "detalj" to se proteže kroz gotovo svaku epizodu i kroz cijelu emisiju. Tebi je to ok, meni je to smor i okretanje očiju na mnoge scene tokom trajanje sezone i nije dobar osjećaj kada jedva čekaš da se ta dva lika maknu s ekrana i vratimo se na onog ghoul tipa koji je sabio.
foggy Serija ima hrpetinu referenci na igre
Ima i trebalo se još više na to usredotočiti jer serija stvarno ima potencijala i nadam se da će odbaciti glupi love plot u drugoj sezoni.
Što se tice Mass Effect tu moram vidjeti nešto više da bih znao suditi. Nemamo ni trailer još.
Koja ljubavna priča u Falloutu?
One 3 scene di Maximus gleda Lucy sa puppy eyes?
Sterlok bi vam sad rekao da morate u vojsku pa da vidite kak je kad dođete iz militarističkog okruženja i prvi put vidite Ellu Purnell.
wooddiebone a očito smo nas trojica drugačije doživjeli seriju i to je sasvim u redu.
- Uređivano
Slažem se.
Meni je jedina zamjerka kod Fallouta to kaj je izašel cjeli odjednom umjesto epizodno.
Serija je perfektna za epizodno praćenje i razglabanje sa frendovima.
A i duže bi ostala relevantna. Serije koje odmah izađu cijele, kolko god bile dobre, uglavnom ispare iz mozgova ljudi nakon kaj ih pogledaju u jednom dahu.
Gledam samo ako je glavni lik FemShep, a glumi ju Bella Ramsey.