Konačna odluka: Sony je pokopao Concord i zatvorio studio
Evo i službeni link. Katastrofalna investicija.
https://sonyinteractive.com/en/news/blog/an-update-from-playstation-studios/
Savršen rezime dosadašnje live service strategije
Deadwalker Nikad necu prizalit sta su ubili TLOUMP, bolje da su NDu dali dodatne resurse da naprave team za odrzavanje TLOUMP koji bi sigurno ima svoju publiku.A ne oni ulozili pitaj boga koliko u ovo govno i onaj fairgames koji povidenom ide na slicnu shemu kao concord
Znači ništa od F2P Concorda.
- Uređivano
Šteta za igru, nadao sam se nekom F2P
I ja sam mislio da će probati var nešto spasiti.
Ali toliko lošeg vajba oko igre je očito presudilo
somethingwrong smiješan komentar, ali ne vjerujem da ih je samo to pokopalo
Ono što sam igrao Concord je stvarno bio dobar, daleko najbolja otkazana igra u povijesti. Bilo je nekih dobrih ideja i inovacija u tom već konsolidiranom žanru. Ali uvjerio sam se u to tek kad sam ga dobio na recenziju, normalnim putem ga nebi nikad kupio. I da sam stigao objavit relativno pozitivnu recenziju, sumnjam da bi zbog nje itko odlučio kupit.
Od reveala je bio previše isforsiran i umjetan, na van promoviran više kao epic univerzum nego igra. Kao, kupite i igrajte jer ćemo graditi veliku priču. A ne – kupite i igrajte jer je super igra i bit će još bolja. To je jadno. IP-evi s velikim fandomima se dogode, taj aspekt ne možeš isplanirati ni isforsirati. Ako se dogodi, gradiš na tome.
Fenix cijels ta priča oko Concordia je čudna.
Sony inače nikad ne gura takve igre.
Sve je generično i derivativno, a sam koncept igre kasni bar 8godina za trendom.
Da je bila F2P vjerojatno bi bilo nešto bolje, ali ne puno
somethingwrong kad je u zatvorenoj beti igralo vise ljudi nego u otvorenoj onda znas kolko je sati
revo je u zatvorenoj beti igralo vise ljudi nego u otvorenoj onda znas kolko je sati
Sati je toliko da me baš zanima hoće li odustati od onih Fairgames(jer ne vidim da će to išta bolje proći od ovoga. samo se pitam je li Jim Ryan ovo zakuhao