• Gaming Vijesti
  • Nvidia pretekla Apple kao najvrijednija kompanija na svijetu

chono Ajme, grafe ce kostat vise nego ikad

NIJE TO BITNO. SAMO KOŽNA JAKNA I PCMR.

Giphy - Pc Gaming GIF by CORSAIR

prayer to bez daljnjeg, uzimam sigurno, kao sto je napisao @StarFox_N zbog nekih igara se isplati, zbog onog osjecaja nakon prelaska

Nvidia ima proizvod za ovaj AI balon i sigurno sjeda na prvo mjesto, pobrat će ovo vrhnje za sva vremena. Gameri im nisu u fokusu od kripto manije. Gameri će platiti koliko oni zamisle da moraju zaraditi, vjerojatno je marža bolja nego na prodaji AI chipova…ako neće ima gdje će prodati.

chono

Vidiš mene zanima više kakav AI pomak bude donijela. Imam 4070TiS koja je i više nego sposobna za 4K/60 ali brijem da ću ju staviti u putni PC i 5080 ili 5070 (ovisno o performansama i pomaku) držati u desktopu.

prayer 5070 za mene, jer ostalo mi je overkill za ovaj display

Onda bolje pričekajte na super modele sa više vrama, jer ide klasični zajeb sa prvom serijom.

Koji zajeb? Igram 1440p sa 8gb vrama bez problema, sve lockano na 6 doslovno. Ja neznam da li se ti samo pravis glup, ali nekoliko puta sam stavio testove ovdje.

Sterlok To će izdati možda za godinu-dvije nakon launcha. A tad će se opet reći kako je bolje sačekati seriju 6XXX i tako unedogled.

Ja uzimam 5090, gasim RT jer je glupost i uživam u 500 tisuća FPS-a.

Brijac

Jebemti boga kava mi se iz usta prosula Ha-Ha-Ha

chono Koji zajeb? Igram 1440p sa 8gb vrama bez problema, sve lockano na 6 doslovno. Ja neznam da li se ti samo pravis glup, ali nekoliko puta sam stavio testove ovdje.

Onda ni nemaš potrebu za novom serijom, nemoj biti glup i kupovati.

Zero To će izdati možda za godinu-dvije nakon launcha. A tad će se opet reći kako je bolje sačekati seriju 6XXX i tako unedogled.

ovisi koliko se kome žuri, npr. kome se nije žurilo sa rtx 4070 super je dobio 20% bržu karticu od prve serije.

Za ovu seriju idu sa 12 gb vrama što je OK ali već se špekulira da će super ima 18 i moguće druga dodatna ubrzanja. S obzirom da bu cijena cc 600 eura plus porez možda nije loše razmisliti.

Sterlok oduvijek kupujem svaku drugu generaciju, a realno 3000 je pocela stekati rasterom i nema RTa kako spada