Black Ops 6 za dodatnih 20 eura nudi bolji zvuk
Brijac it began long time ago
- Uređivano
Ovo je najvece smece koje sam u zadnje vrijeme cuo. I platis 20 eur da bi to imao 5 godina. Jbt iznajmljujes zvuk u igri na 5 godina . Ja se nadam da ce sto vise ljudi to platit pa nek im slijedeci put i rezoluciju naplacuju
.
Kad se prvi put pristalo na plaćeni online, plaćanje modova i armor za konja, otad je moglo samo gore
Kodaru bi plaćao koštanom srži, a ne samo novcima. Šta je još 20 eura?
Ovako kad igra košta 80 eura, osjećam kao da ih potkradam koliko zapravo vrijedi.
- Uređivano
Do I have to pay $20 to hear Immersive Audio in COD BO6?
No. Enhanced Headphone Mode comes free for everyone. You do not have to pay anything to experience immersive audio on headphones in COD.
Stvar je u tome da besplatna verzija koristi prosječno uho kao referencu, a plaćena tvoje.
Kako točno prilagode zvuk tvom uhu bez silikonskog odlijeva mi nije jasno, ali teško da će itko imati ikakvu kompetitivnu prednost zbog toga.
Ovo je za glupe audiofile koji plaćaju 80 eura za komade plastike koji im dižu audio kabel s poda da ne vuče lošu energiju preko njega i 2000 eura za zlatne čepove za audio jackove da ne bi zvuk kroz njih bježao iz uređaja.
wooddiebone Ovo je za glupe audiofile
Hvala.
Osjećaš se prozvanim?
wooddiebone Kako točno prilagode zvuk tvom uhu bez silikonskog odlijeva mi nije jasno, ali teško da će itko imati ikakvu kompetitivnu prednost zbog toga.
Ima isti sistem ugrađen u PS5, Tempest 3D, nedavno je još više poboljšan, u postavkama imaš 20 koraka da dođeš do sebi optimalne 3D postavke plus originalna postavka koja je određivala tvoj tip uha po razini gdje subjektivno čuješ je li zvuk ispod ili iznad. I odlično je funkcioniralo i bez naprednih postavki
Probao sam sa Pulse i Pulse Elite i Sony WH 1000 XM4.
Ima kompetitivna prednost. Doslovce u CODu(i drugim igrama) možeš odrediti gdje je lik po koracima, ne samo lijevo ili desno, naprijed- nazad, nego baš u 3D prostoru.
- Uređivano
Pretpostavljam da će na PS5 to još uvijek bit dostupno.
3D sound je puno ispred lijevo-desno u većini current-gen igara tako da će se ovdje vjerojatno raditi o vrlo malim nijansama.
Kodara je igra u kojoj zvuk pomaže, al nemreš ti mene tolko dobro čut kolko ti ja na četri kave mogu izletit iza ugla i ukebat te sa sačmom point blank dok mi svira Turnstile na max volumeu u ušima.
Ko ne voli tak umirat i kom je do kompetitivne prednosti, ima kanter evo novi nedavno izašel
wooddiebone Pretpostavljam da će na PS5 to još uvijek bit dostupno.
Naravno, zato što je hardwareski dio PS5 i funkcionira u svim igrama.
I naravno da te mogu čuti u CODu, taman da dobijem Juggernauta , onda samo čujem njegovu mjuzu dok radim 85 killstreak
- Uređivano
Ma ja ti te killstreakove ni ne koristim.
Eventualno UAV i Advanced UAV zbog teammatea, a ja mapu ni ne gledam
Rush na point i skidanje. Sačma ili snajper sa red dotom na coreu, na hardcoreu samo sve u mobility, rate of fire, mag capacity i najjači laser za hipfire i soliraš cjeli tim sa jednim rafalom i kaotičnim kretnjama miša.
Svi znaju da dolazim, svejedno su mrtvi prije nego se uspiju snać.
M4A1 sa 9mm konverzijom u MW2019 je bio neopjevana meta.