Ubisoft raspustio tim koji je napravio posljednjeg Princa, ali studio nastavlja s radom
Not my cup of tea pa kad sam prvi put vidio najavu za ovo baš mi je bilo u glavi "ovo će netko igrati?", a kad sam vidio cijenu onda sam i zaključio da vjerojatno neće baš puno ljudi igrati.
Brijac Čini se kao jako dobra igra, makar i ja imam dojam da je cijena u startu trebala biti nekih 20 eura i da bi bolje prošlo na tržištu. To je i inače problem s PoP igrama jer Ubisoft očekuje odličnu prodaju za ono što bi trebala biti kraća akcijska avantura bez DLC gluposti. Pokušali su s igrom manje produkcije i opet nije prošlo za njihove standarde. Sad će opet ići "double down on AC".
Metroidvanie su oduvijek bile niche kategorija pa čak i na vrhuncu popularnosti. Problem kod Ubisofta je što svoje IP-eve drže pre visoko i očekuju previše od njih, a ta očekivanja se baziraju na staroj slavi. Da su napravili mainline POP sa tipa GoW elementima i odličnim boss borbama kakve su bile prije bi se sigurno bolje prodavala nego ovo. Ali očito ni oni sami ne znaju koji im je poslovni plan više.
- Uređivano
Meni je bila super! Bez problema 8.5/10
Volio bi vidjeti opet 2D Princa iliti nastavak ove igre. Jer sam stvarno uživao u svakoj minuti.