• Gaming Vijesti
  • Ubisoft raspustio tim koji je napravio posljednjeg Princa, ali studio nastavlja s radom

Not my cup of tea pa kad sam prvi put vidio najavu za ovo baš mi je bilo u glavi "ovo će netko igrati?", a kad sam vidio cijenu onda sam i zaključio da vjerojatno neće baš puno ljudi igrati.

Brijac Čini se kao jako dobra igra, makar i ja imam dojam da je cijena u startu trebala biti nekih 20 eura i da bi bolje prošlo na tržištu. To je i inače problem s PoP igrama jer Ubisoft očekuje odličnu prodaju za ono što bi trebala biti kraća akcijska avantura bez DLC gluposti. Pokušali su s igrom manje produkcije i opet nije prošlo za njihove standarde. Sad će opet ići "double down on AC".🙄

Zero

Ma vjerujem da je dobra, ali koliko publike uopće može danas imati ovakva 2D igra? Očito ne dovoljno.

Brijac

Metroidvanie su oduvijek bile niche kategorija pa čak i na vrhuncu popularnosti. Problem kod Ubisofta je što svoje IP-eve drže pre visoko i očekuju previše od njih, a ta očekivanja se baziraju na staroj slavi. Da su napravili mainline POP sa tipa GoW elementima i odličnim boss borbama kakve su bile prije bi se sigurno bolje prodavala nego ovo. Ali očito ni oni sami ne znaju koji im je poslovni plan više.

Meni je bila super! Bez problema 8.5/10

Volio bi vidjeti opet 2D Princa iliti nastavak ove igre. Jer sam stvarno uživao u svakoj minuti.

prayer Metroidvanie su oduvijek bile niche kategorija pa čak i na vrhuncu popularnosti.

A nebi bas reka imaju svoju publiku, ovog princa iman osjecaj da je igralo vise ljudi sto nikad i ne igraju metroidvanije.

Meni je i dalje jedna od gorih metroidvanija sto san odigra