• Gaming Vijesti
  • God of War TV serija prolazi kroz kompletni reset. Nećemo je gledati tako skoro

Implementiraju se woke elementi, pa ekipa nije htjela imati posla s time

S obzirom na sjajnu Fallout seriju od Amazona imam nade da bi i GoW mogao biti dobar.

Dao bi sve da ovo uspije! Ono gore je bio pokusaj sale, ali mozda nije najbolje vrijeme za tako nesto.

Šanse su 50:50.

Pitanje je samo kome će serija dospjeti u ruke. Ovisno kojim ljudima ne servisima.

Netflix je usrao Witcher i Resident Evil ali s druge strane imaju neke top serije.

Amazon je raskasapio LOTR ali oduševio s Falloutom npr.

Nema pravila iako mi se nekako čini da je HBO najbolji.

Ne zbog dobre TLOU nego općenito imaju najkvalitetnije serije.

Hm kak ce prikazat ovo bez ogromnog effects budgeta, mislim kratos radi kolinje za koje bi boys bio pitoma serija.

Plus ko će ga glumit, treba bit mrcina a znat glumit, sam mi nemojste stavit batistu ko kratosa pliz

Fallout i TLOU su grounded serije nema tu nekog pritjeranig CGIa, dok GOW bi trebao biti prepun CGIa koji je u danasnje vrime cesce flop nego top. Jako sam skeptican za ovu seriju mislim da cemo dobit jos jedan ClashofTitans

Batista se skinuo sa mesa i inekcija zbog zdravlja tako da otpada

escoban vise mi pase za komicne likove nego za grcku tragediju koja je kratosov zivot. Fizicki definitivno.

jos bu J momoa bio na kraju

chono Onda Rock najbolje on je naturalac i nema tih problema 😅

Po izgledu mozda Mamoa najbolje pase, a i Kratos nebi trebao biti tezak za odglumit.

Samo ne Rock, taj zna samo samog sebe glumit

escoban a gdje je onaj visoki cosplayer sto smo ga vidali po instagramu? Mislim oni mogu bilo koga stavit, to se zakamuflira sve

Ma stavite Hafþór Júlíus Björnssona i nek ga sinkronizira Christopher Judge.