Pravi trenutak da zatvore studio, pregazilo ih vrijeme
Izašla je Shattered Space ekspanzija za Starfield. Recenzije igrača su jako loše
Dizajn igara im je bio outdatean prije 10 godina, baš tužno koliko su zaglibili.
- Uređivano
Kad se sjetim koliko smo mi iz plavog tabora žalili za ovom MS-ovom kupovinom, kao nećemo moći igrati Starfield, sljedeći Elder Scrolls.. Starfield ispao kenja, a dok sljedeći Elder Scrolls izađe Xbox neće ni postojati.
Svi znaju da si dinamovac, sad si i javno priznao
Mozda bi bilo najbolje potirat Todda to je drugi Phil puno kenja malo meda daje.
S druge strane zasto bi ista minjali kad ih se lize po guzici radi proslosti i neocjenuvaju se realno igre. Starfield idalje ima 83 score na meti sta je jebeno dobra ocijena. A po svemu videnom igra nebi smila bit preko 70.
chono Nope, pratio sam dosta toga prije i post releasea. Igra mi je bila jedna od najisekivaniji i ocekiva sam puno vise od onoga sta sam vidio. Svakako ako dode na PS cu je odigrat, al mislim da velika vecina djeli moje misljenje jer po user scoreovima vrti se oko tih 6,5 do 7,5 ocijenama a nije bila review bombana.
Odigrat će se ekspanzija, i glavna kampanja još jednom…kad se stigne.
Moraju promjenti engine! A ne žele jer se valjda oslanjaju na mnoge assete šta imaju za ovo smeće od motora.
Igro sam malo Starfield i svidio mi se, nisu mi smetala učitavanja bla bla, ali stvarno pretjeruju sa forsiranjem Gamebryo engine kojeg su valjda samo nazvali The Creation Engine.
Vrime je Bethesda, vrime jeee
Starfield je dobra igra, nista vise. Prica i questovi su vise nego solidni. Ono sto je zaklalo igru su performanse i sve izvan navedenog. Explorationa nema, on je samo tu da postoji, ja ne vidim kako da se natjeram igrat ekspanziju.