Buuuuuuu
Horizon online projekt ima prednost pred Horizonom 3
Concord im nije bio dovoljan.
Go woke, go broke.
Svjedočimo li zasićenju generičnih wanna be fortnite recikliranih MP igrica, i većoj želji gejmera da dobivamo kvalitetne SP naslove?
Ne mogu se prisjetiti kad sam posljednji put upalio neku MP igru. Od pink Nicki Minaj puški, pa do Kratosa kako pleše u Fortniteu. Gadi mi se smjer MP igara, i obeshrabruje me čak i da pokušam.
Bome Sony ide hard sa Horizon IP-om. Nemrem reć da se žalim, volim taj IP, al damn možda da malo pokoče na MP igrama. Ironično da sada svi to mislimo kada smo pred nekoliko godina pričali kako Sony jako kaska sa svojim MP portfoliom
- Uređivano
Sony je zakasnio sa MP igrama, tržište se u tom segmentu iskristaliziralo zadnjih nekoliko godina te je zasiceno, vecina velikana industrije imaju po jednu MP ili Live Service igru i tu se teško ugurati pogotovo kad stave cijenu od 40€
Oba Horizona su mi drage igre ali bih volio da se vrate Killzone serijalu ili da se okušaju u novom žanru.
StarFox_N ali bih volio da se vrate Killzone serijalu
Boze sacuvaj, mislim da se killzone svijet uvelike kosi sa smjerom u kojem ide danasnja guerilla games, tim vise sta to nebi islo bez odobrenja od hulsta, a njegov smjer se jasno ocitova kroz concord. Ne znam bi li bilo moguce implementirat politicke i rodno korektne stavove u jednom killzonu zato i jesu napravili sarenu igricu di su glavni neprijatelji roboti bez pretjerano razvijene inteligencije i samosvijesti. No dobro, svakako im je uspjesnija, tako da me ne cudi da ce se i u buducnosti drzat nje.