• Gaming Vijesti
  • Procurile su cijene nekih izdanja za 30. godišnjicu PlayStationa

Šta je potvrđeno je da će se kod nas moć prednaručit Pro iz ove edicije za 30. godišnjicu? To @Tuhy potvrdio?

Zna li se kad ide isporuka tih stvari jer ovo će tek biti preorder?

Edit: November 21

Genesis sure, al i dalje stoji od kud info da će se DualSense i PS5 Slim moć samo na direct.playstation.com dok ostalo bi moglo doć kod nas? Mislim nisam čuo nikakav official word osim FFA.

95% ljudi je pljuvalo PS5 pro.

Sada ti isti ljudi traže inf kada ce preorder za ps5 pro posebno izdanje koji ima jos i vecu cijenu.

😃

Ljudi su čudo.

Zna netko gdje šalje PS Direct, na adresu koja je navedena kad se radio account? Znači ako odem na Account Settings na PS Store-u i tamo vidim adresu, to je ta adresa?

Ovako kad odem nešto naručiti preko PS Directa ne prikazuje mi nikakvu adresu pa nisam baš siguran gdje će poslati.

Brijac

Odeš na njihovu stranicu, odabereš zemlju koju želiš u koju hoćeš da ti se roba dostavi, ulogiraš se u account i pri checkout te pita za adresu u toj zemlji koju si izabrao. Mislim da nema veze što ti je account hrvatski, ali za karticu nisam siguran da li mora biti lokalna.

EDIT: kupio Slim, PBZ uredno prolazi

prayer

Trenutno sam na ono side baru gdje piše "Naruči i plati", ali u tom side baru nigdje nema da biram adresu, kad si stignuo Naruči i plati, onda ti se pojavilo da te pita za adresu ili?

Brijac ja sam prošle godine provjeravao. Možeš u nekim slučajevima kupit, ali ne dostavljaju u HR, isključivo preko mailboxes ili tako nekog

Brijac

Dodao sam konzolu u košaricu, otišao na nju i imaš način plaćanja i odmah ispod imaš za adresu dostave, pa onda ispod toga za lozinku, stisneš naruči i dođe ti notifikacija od PBZ-a na mobu pa odobriš kupovinu.

prayer

Ahaaaaaaa, sad vidim, ja sam mislio da je tu button za dodavanje novog načina plaćanja.

Brico ili Prayer, meni nabavite jedan molim vas DualSense jer se on može samo na directu.

Platit ću vam. Majkemi.

Vidi,vidi,vidi …fuj Sony,fuj Sony a sve će planuti…😁

doctorfreak 95% ljudi je pljuvalo PS5 pro.

Sada ti isti ljudi traže inf kada ce preorder za ps5 pro posebno izdanje koji ima jos i vecu cijenu.

😃

Ljudi su čudo.

Nešto ala iPhone efekt😁, neka se raja veseli i uživa👍