State of Play prezentacija u rujnu, priča se o PS5 Pro
- Uređivano
PlayStation 5 Pro Is Launching This Year, Says Grubb; State of Play Presentation Will Probably Be Held by the End of September – Rumor
https://wccftech.com/playstation-5-pro-launch-this-year/
Ako ovo bude samo State Of Play…
Najgora generacija konzola u povijesti
chono steamdeck je dobar. Barem
fensisuperstar Jebo te SteamDeck.
Generacija je u banani jer je cijela industrija u kurcu.
baitao sam ga da kaže da sTeAmDeCkNiJeKoNzOlA -_- sve si usrao sad!
Navodno i MGS 3 remake do kraja godine
Baš čitam, Yen im tamo strašno pada pa su valjda morali korigirati cijene. Ali opet bizarno s obzirom da je sada vrijeme za sniziti cijenu konzole prije PS5 Pro a ne povisiti. Ako će ju naknadno smanjiti onda OK no s obzirom na trenutne cijene PS5 Pro bi vrlo lako mogao biti 600 eura+
prayer mislim da će to ostati samo izuzetak za japansko tržište zbog situacije oko njihove valute.
Digitalna bi mogla biti 649€ a verzija s disc driveom bi lako mogla doci i 749€.
Nadam se da mi je prognoza u kurcu.
prayer I nakon izlaska PS4 pro, PS4 slim se prodavao godinama i to jako dobro. Kada mama kupuje sinu poklon za rođendan uvijek kupi onaj PS koji je jeftiniji jer njoj ništa ne znači ono pro i slim. Samo cijena. Onaj tko zna što kupuje, uglavnom kupi pro. Tržište je veliko i ima dovoljno kupaca za oba proizvoda. Druga stvar je cijena. Koliko će zapravo koštati pro? Teško da će biti skluplji samo 100 eura.