Brutalno.
Korejci su počeli jebat majke ovim pohlepnim seronjama sa Zapada.
Samo nek tak nastave, za igre poput Stellar Bladea, Wukonga il Crimson Deserta (ako ispui sav potencijal) će se uvijek izdvojit novci.
Brutalno.
Korejci su počeli jebat majke ovim pohlepnim seronjama sa Zapada.
Samo nek tak nastave, za igre poput Stellar Bladea, Wukonga il Crimson Deserta (ako ispui sav potencijal) će se uvijek izdvojit novci.
foggy odustao bih od gaminga…
Onaj zadnji Wolfenstein je teško cringe sranje gdje igraš sa Blazkowicz kćerkama i igra je naravno fejlala kako prodajom tako i kritikom.
Gearsi su bili o Brotherhood-u i prave macho igre, ali ne sa 4 i 5 su ubacili da ženska bude glavni lik i isto tako kritika nije nikada bila kao sa prva 3 djela jer nije bilo ni sluga tim igrama, a halo je govno od kako ih Bungie ne pravi.
Ima još primjera kao Cod, ali nema smisla ni nabrajati, samo ću se usekirati.
Moj zajeb sa Koreja / Kina … al poanta stoji da ću radije dat lovu njima nego ovima koji sam štancaju ista sranja.
@"foggy"#p589737samo da nije mikrotransakcija kao u BDu gdje mozes kupiti sexy gaćice skin čipkaste i raznoraznih dizakna sa statsima
deathwish E njega jos nisam, na listi mi je. Nekako me tematika nije primila na prvu, ali svakako cu pogledati.
fensisuperstar Ovi deserti su megatransakcija koliko znam, ali ja opcenito preskacem sve te mmo pizdarije.
Da nije Bdo-a i mikrotransakcija ne bi bilo ni ove igre . Moraju se ljudi nekim putem financirati . Bdo je live server igra koja zadnjih 8-9 godina svaki tjedan ima maintenance , i na kojoj radi preko 100 ljudi . Stvarno ne znam zasto su problem mikrotransakcije . Kupis igru za 15 eura , a znala je biti i po pet eura i igras je 7 ili 8 godina , a sad bi jos i svu kozmetiku sto dodaju htio besplatno . Uostalom hrpu stvari oni i daju besplatno ( petove , maidove , i outfit boxove ), za svaki Bozic ili anniversary dobijes po nesto . A te outfit boxove i petove mozes kupiti i za game silver . Mikrotransakcije su opcija koju ne moras korisiti da bi igrao Bdo .
vlinders kompa pričamo o tome da dok sam ja igrao BDO pearl shop cozmetika je davala statistike.
Nije poanta kupit skin. Poanta je kad kupiš skin a skin set bonus ti daje cooking xp. ili panties sa luckom.