Ovo bi bila bomba i pametan potez.
Idući tjedan slijedi najava nove Xbox igre za PS5. Spominje se Forza Horizon 5
Prije Gears kolekcija,ili Gears 5.
Ma jedva cekam zaigrati Xbox ekskluzive 20 godina poslje.
Može
FH5 je jedina igra radi koje mi je žao da nemam XBX tako da bi ovo bio pun pogodak
A ceka vas poslastica
Mada je mozda i tu kupim pa da dica igraju
- Uređivano
Davno već reko da su Forza i Gearsi nešto što bih kupio istog trena i što me praktički jedino zanima sa Xboxa.
Ako stvarno dolazi na peticu, uzimam sigurno
GeoW nastavke koji nisu izašli na PC-u su trebali već odavno izbaciti, ali ok, nije nikad kasno. S druge strane kad vidiš da već sad miču FH4 s digitalnih trgovina, muka mi dođe. Jebala ih digital only budućnost.
Igrao sam, nakon par sati zbrisao i nikad se nisam vratio. Arkadna jurilica bez ikakve fizike ili realisticnosti, nakon svake trke ili eventa te izbombardira autima i slicno, nikakav osjecaj napredovanja. Nakon dva sata sam imao valjda 40 auta ne znam. Meni bezveze, za djecu vjerujem ok.
Dobra je FH5, FH4 isto tako, čak i FH3. Prve dvije su solidne, nisam bio veliki fan ali zadnje tri sam postao. Razbibriga na kvadrat.
maverick Sve mi je poznato, uključujući i isprike koje će ljudi izvući kako bi opravdali ovo kao neku novu normalu. Da, danas još imaš izbor između diska ili digitalnog, sutra ga neće biti. Zato će i biti veselo za neke nove generacije koji će tek kasnije ulaziti u gaming, kad skuže da do nekih igara mogu doći samo piraterijom na PC-u.
Uzet ću igru na jesen kad uzmem novi komp, na Steamu. U 12.mj. mislim da je miču iz ponude sa svih digitalnih trgovina.
Uglavnom, pozdravljam svaku MS-ovu igru koju će učiniti dostupnijom većem krugu ljudi. Hardver već odavno nije prepreka.
Da bar Hellblade 2 izbace.
zainteresiran sam za buduce xbox igre, odigrao sam hifi rush i sad jedino od ovih sto su izasli me zanima halo infinite.
Zero je stoji. Ja sam probao i FH5 i novu Motorsport i jednostavno ne nalazim više neku zabavu u takvim igrama.
Najdraža jurilica svih vremena mi je Burnout 3 i to je nešto što bih volio da urade remaster. Forze, Rally, Gran Turisma jednostavno brzo dosade.
Takodjer rijetko igram ijednu igru ponovo i u 95% slučajeva su one time only games za mene. Sa nekim izuzecima koji i da nestanu nekim slučajem, rado bih ispiratizirao iz protesta.
Valja reći da ni fizikalija nije vjecna, kao ni ništa na svijetu…