Ne mogu reći da me veseli ova vijest.

Odigrao sam jedino trojku.

Bila mi je dobra i pucanje odnosno akcija je vrhunska.

S druge strane igra mi je bila jako jednolična.

Praktički rješavaš valove protivnika i to je to. Osim napucavanja nema druge mehanike.

Ne kažem da je to loše jer se valjda radi o takvom žanru ali to jednostavno meni nije napeto.

StarFox_N

Također igrao samo trojku i imam isto mišljenje. Možda su jedinica i dvojka bile bolje i sadržajnije, ali trojka je baš jednolična.

Bez konteksta vremena u kojem je izašao prvi dio nema smisla procjenjivati…tada je to bio Matrix bullet time po prvi puta u nekoj igri i odlično zaokružena priča sa prvim i zadnjim kadrom. Danas to sve skupa nije ništa posebno.

Trojka je solidna pucačina, ali najlošiji Max Payne. Valja napomenut da ima dobar soundtrack.

Jedinica i dvojka se dobro drže, ali ih je teže pokrenut (barem na novijim kompovima).

Zbog jedinice se nadograđivala memorija na PC-u i kupovale su se grafičke kartice s T&L podrškom. Najbolji TPS u to vrijeme, jebena igrivost, cop revenge priča i snježni setting. Jedna od najboljih gamerskih zima ikad. Još kad je izašao demo vidjelo se da će to biti nešto posebno.

Velike cipele za ispuniti za remakeove.

greyback Isto. Samo druga lokacija/vrijeme. Krimi osvetnicka stripovska genericna prica, a inovacija su bili grafika i nacin na koji je izvedem bullet time. Sjecam se da sam ko klinac obozavao i jedinicu i dvojku, ali da je po svemu danas drasticno zastarjelo je. Prakticki pratis stripovsku pricu i ides od tocke A do tocke B pucajuci na sve sto se mice.

biver Prakticki pratis stripovsku pricu i ides od tocke A do tocke B pucajuci na sve sto se mice.

Šta mi više treba?!

Ja nisam odograo ništa osim trojke koja mi je bila meh.

Jedinicu i dvojku je radio Remedy i to je bitno. Od remakeova očekujem proširenje priče i atmosferičnosti u besprijekornom Remedy stilu.

Jedinica i dvojka su jedini Max Payne naslovi za mene. Trojku ne racunam. I misljenja sam da ne trebamo remakeove, jer u ono vrijeme su ostavile trag na gaming sceni, neka tako ostane. Vrhunsko napucavanje, bullet time, unikatna noir atmosfera uz pregrst zabave

chono mislim da remake-ovi mogu biti dobri ako ne budu jeli govna. Neka se drže originala i napucavanje bude name of the Game. Meni jbg ništa remedy-evo nije sjelo osim Max Payne serijala. Nikada neću zaboraviti kada sam prvi puta igrao keca na PC. Još kada se sjetim kako je izgledala na PS2, bilo mi žao tih igrača 😂

Trojka je odlična, očekivano najigriviji MP naslov, samo što je teško probaviti taj self pity Maxov mod koji se ne gasi do kraja igre. Imao sam neke skepse kako će to izgledati kad se promjeni dev, ali igra kvalitativno samo radi očekivan kontinuitet.

A sad ću i reći nešto što je blasfemija…iskreno vjerujem i da bi Rockstar napravio bolje remakeove od Remedyja da nije u tijeku puna produkcija za GTA VI i da su oni u potpunosti za kormilom izrade tih igara. Makar ne sumnjam da će biti jako dobra kolaboracija tih kompanija jer je svima u cilju isporučiti vrhunske igre. Pogotovo Remedyju s obzirom da je Alan Wake 2 komercijalno i dalje podbačaj.

StarFox_N igra kao igra je odlicna, Rockstar kvaliteta, ali nije mi to Max Payne.

Najbolji Max Payne naslov i najbolji tps ikad napravljen, jednostavno mu se ni jedna igra ne moze prismrdit po pitanju napucavanja, hit detectiona, ma sve je na nezamislivoj razini, genijalna igra, prva dva su odlicna, ali trojka je dvije stepenice iznad po svemu.

renda nepravedno usporedivat s obzirom na godinu izlaska. Jedinica i dvojka miljama ispred u atmosferi, tematici, lokacijama i radnji. Trojka nije Max Payne, ne moze ni prismrdit prethodnicima

Max Payne 3 je meni 9,5/10 igra, nema nista u tom naslovu sto mi se nije svidjelo. Ljeto 2012. ce mi uvijek ostati u lijepom sjecanju jer sam tada presao Max Payne 3, Mass Effect 3 i Spec Ops The Line, to su sve igre koje bi mi se nasle na nekakvoj ljestvici najdrazih naslova.

Trojka mi je ostala the savršen revive nekog serijala ikad (barem dok ne odigram Baldurs Gate 3).

renda jednostavno mu se ni jedna igra ne moze prismrdit po pitanju napucavanja