Driver zamijenili watch dogsom, watch dogs 3 bio toliko loš da su ga zamijenili driverom.

Ouroboros!

Trojka je imala malo čudnu fiziku kretanja glavnog lika. Ali mi se dopalo to da stavili Istanbul i Nicu. Da nisu samo jedni te isti gradovi. Jedinica bila čudo s onim filmskim replayom. Dvojka isto imala Rio, Havanu.. Eh, koja nostalgija.

klinjo

Baš zato jer te lokacije nisu česte u igrama. Miami je u GTA Vice City i sad bude GTA 6.

Nica, Havana, Istanbul, San Francisco. Ubisoft bi mogao uraditi epske mape.

Meni je Driver San Francisco bio odlican iako nema bas previse veze s igrama poput Watch Dogsa ili GTA, jer nisi mogao hodati gradom vec si se mogao prebacivati u auta u blizini. Kad bolje razmislim Driver:SF je bio bas jedinstvena igra.

Pozdravljam neki novi Driver bas mi fale takvi open world naslovi, iako je sada sve open world, ali manje sve vise je nekakav SF, proslost ili neki carobni svijetovi. Fora bi bilo kad bi i Activision neki True Crime naslov najavio.

Garrus_V

Navijam za remake drivera al znam da to sa financijske strane nije isplativo.

GTA, Red Dead i Just Cause ponudili su novu dimenziju gameplay elemenata tak da nikakav klasičan i ograničen open world neće biti zanimljiv većini igrača.

Znaju to u Ubisoftu pa igraju na sigurno.

Driver je bio legendarna igra na prvoj plejki no zanima me kako će ispasti novi Driver. Koliko god onda igra bila zabavna bila je prilično jednostavna vožnja sa zadacima i pitanje je da li bi danas takav koncept prošao, pogotovo nakon GTA serijala i najave šestice. Nisam siguran koliko je u ovom trenu oživljavanje Driver serijala pametan potez no vidjet ćemo.

pravednik najlogicnije bi bio reboot nesto u stilu Driver 3, samo naravno bolje i ispoliranije.