• Gaming Vijesti
  • Otkrivanje EA FC 25 slijedi ovaj tjedan. Kupci skupljeg izdanja igrat će sedam dana ranije

FFA je promijenio naslov Otkrivanje EA FC 25 slijedi ovaj tjedan. Kupci skupljeg izdanja igrat će sedam dana ranije.

Taj early acess je najvece smece ikad, a kao i uvik sami smo sebi krivi. Di god pogledam Ultimate i Deluxe verzije ispred standardnih u preordanju 😡 Naplacuju 30 eura za earlyacess neznam kako je to legalno opce -.-

escoban Naplacuju 30 eura za earlyacess neznam kako je to legalno opce -.-

Onako kako je legalno da ljudi iznova kupuju sportsku igru bez naročitog inkrementalnog napretka jer eto, brojka godine u naslovu se promijenila. Možda da im predložimo da to ubuduće odrade preko besplatnog patcha?

Zero Ja godinama pridlazem, zadnju fifu koju sam platio mislim da je bila FIFA20… Nadam se da ce sve vise ljudi odustajat

Ja čekam 2K nogomet. Da, znam da su oni pohlepna gamad koja igre pretvara u kockarnicu ali znaju napraviti brutalan gameplay.

Uz to neka naprave solidan Manager Mode i ja zadovoljan.

StarFox_N Kako god dobra konkurencija bi bila zdrava, samo neznam kako to ide sa licencama klubova mislim da EA ima exluzivu sa puno klubova.

"EA Play imat će 10 sati besplatnog isprobavanja te mogućnost transfera FUT coinsa iz EA FC 24 u EA FC 25,"

Ispravak netočnog navoda. Nikad do sada nije bilo moguće transferirati coinse iz jednog izdanja u drugo, samo fifa pointse. Ne bi bilo loše ispraviti članak da se ne dovode čitatelji u zabludu.

escoban EA sports ima ekskluzivna prava na englesku i španjolsku ligu s kojima je u partnerstvu. Španjolska liga se zove Laliga EA Sports. Za englesku ligu EA radi sve statistike što je i naznačeno u TV prijenosima. Osim te dvije lige imaju licence i za ostale lige petice. Uz sve to imaju i licence za sva natjecanja pod okriljem UEFE. Jedino što nemmaju to je WC, ali koga briga. Imaju gotovo sve.

escoban Ja sam odustao negdje početkom 3 mjeseca ove godine, no to je nebitno. Ljudi su i ove godine potrgali. Igra se prodala opet u rekordnim ciframa. Samo od mikrotransakcija su zaradili 1.2 milijarde dolara. Oko milijarde su zaradili od prodaje igre. Znači svake godine ljudi uberu oko 2 milijarde od igre, i onda im neki predlažu da ne izlaze svake godine. To su brutalne cifre. Stvorili su milijune ovisnika koji jedva čekaju novo izdanje bez obzira kakvo je. Igrao sam fifu od 1995 godine a fut od 2011 godine. Otkako sam krenuo igrati fut to je postala jebena ovisnost. Igranje po nekoliko sati svaki dan 13 godina. Kćer mi je diplomirala u Americi prije par godina i to se poklopilo s izlaskom TOTS-a. Naravno da nisam išao u Ameriku jer nisam mogao propustiti izlazak TOTS-a. Otišla žena sama. Koliko sam događaja i odlazaka propustio jer nisam mogao ostaviti igru. Stoga, potpuno mi je poznat taj osjećaj i tvrdimm da neće osjetiti to što si od igre odustao ti ili ja ili netko treći. Vojska je odana i već vidim na netu kako se odbrojavaju dani do predstavljanja i izlaska igre. Navodno je službeno predstavljanje ovaj tjedan. Ja sam rekao da ću igrati dok me igranje veseli, kada me ne bude više veselilo prestat ću igrati. Eto, dogodilo se ovog proljeća. Više me igranje ne veseli.