• Gaming Vijesti
  • Sony je prijavio patent koji bi mogao omogućiti izvođenje PS3 igara na PS5

Ima hrpa dobrih PS3 igara. Puno njih je remasterizirano za sljedeću konzolu umjesto da su se PS3 originali mogli igrati na PS4. Razlika u grafici je oku vidljiva tek ispočetka, nakon nekog vremena igranja ta nam se razlika smanjuje tako da nema potrebe ić kupovat remaster već je dovoljan original.

Od prvog dana PS2 koji je podržavao PS1 igre se takva praksa kompatibilnosti igara sa prethodnih konzola trebala nastaviti sve do trenutne. To je meni čist ok i superfer prema igračima koji godinama podržavaju taj gaming brend i igre koje dolaze sa njim. Remasteri bi bili nepotrebni.

TITANXIS Jedini problem sa ps3 je bila njena bizarna cpu arhitektura, to otežava emulaciju jer su ps4 i ps5 x86 AMD cpuovi.

ALI već jako dugo postoji RPC3 emulator koji sigurno moze ps5 vrtiti.

Stoga uzeti tu ekipu, još 100 njak devova im dat i imas native ps3 igre na playci 5

RPC3 emulator je zahtjevan za top CPU i RTX 4090.

Ok to je neslužbeno od strane korisnika no sumnjam da bi Sony uradio bolje, jer je PS3 probijen odavno te je isprobano sve i svašta.

pravednik zavisi koja igra i koja reza,

Demons souls sam vrtio sa i7 4600 mislim i 1080 u 30 fps.

Na ryzen 5 3600 i istoj 1080 se vrtilo u 60 bez beda. Al nije svaka igra tak. Killzone mislim da su slideshow dan danas

deathwish Vjerojatno je do toga jer u KZ2 i KZ3 (kao I u nekim drugim ekskluzivama) CPU zapravo odrađuje i dijelove loada koji su inače za GPU. Mislim da sam u nekom videu za emulaciju PS3 vidio da je to danas puno bolje nego ranije, dijelom zbog napretka tehnologije na CPU, ali i zato jer određeni naslovi moraju biti posebno patchani da bi normalno funkcionirali.

Zero I meni se tak čini, nisam probao na nekom novijem. I dalje se sjecam onog fake trailera za kz2, good times

deathwish I dalje se sjecam onog fake trailera za kz2, good times

Fejk trailer, ali kao igra jedan od najboljih FPS-ova ikad. Multiplayer pogotovo

Nerazumim bas taj hype za stare igre, bas me zanima koliko igraca stvarno koristi to i igra igre iz PS2/3 360 ere…

Radije neka izpickaju par dragulja i naprave pravi remake. Sta se tice Killzonea bas bi volio da ozive taj IP

deathwish

Taj fake trailer je lošije izgledao nego finalna igra.

Osim alpha efekata explozije. Killzone 2 je remek dijelo igraće industrije PS3 generacije.

Jedno od remek dijela općenito.

Single player, savršen gameplay i pacing.

Od multiplayeru netrebam ni pričati, ko je igrao zna sve.

pravednik je. naspram drugih igara kz2 i 3 su čudo grafike. Odlične igre skroz , shadowfall mi nije sjeo, glupa priča i solo gameplay. ali opet tehnički impresivna