Drugu, treću i četvrtu sigurno nebih. Kad su dio Ezio kolekcije. To odigram tu kolekciju i ne pada mi napamet ić opet to kupovat i ako izađe npr. i za PS4.

Iako mi na prvu djelovalo sve to skupa pomalo zastarjelo i same mehanike i gameplay također ali sad mi više to ne smeta, jer sam se nakon nekog vremena prešaltal.

Čak se ponekim scenama divim još i sad. Jebemu miša to je sve izašlo za PS3 a hardver PS3 je vrlo jak bio. Neznam jel su kaj izgladili i poboljšali u remasteru za PS4, možda i jesu ali to je onda bio minorni zahvat.

Dio Ezzio kolekcije su AC2, AC Brotherhood i AC Revelations.

Imaš li uopće kolekciju? Stavio si slike nedavno.

Jer to je Ezzio serijal i nisu pravi nastavci do trojke. Lijepo te prosim odigraj ili odgledaj na YT da budeš upućen u serijal, kronologiju, likove, godine i radnju.

AC3 treba rimejk i zapravo je jako kvalitetan naslov. Četvorka ili Black Flag je hit i klasik. Fan favorite uz AC2.

Unity bi mogao dobiti remaster jer je na izlasku sjajna igra zajebana tehničkim problemima.

Na to sve, strašno bi htio vidjet next gen engine remake jedinice ali s onom sivom paletom boja.

pravednik Dio Ezzio kolekcije su AC2, AC Brotherhood i AC Revelations.

Imaš li uopće kolekciju? Stavio si slike nedavno.

naravno, kaj to nisam i napisao odnosno naveo iz popisa za koje bismo željeli rimejk pa sam za te reko da ne želim.

imam kolekciju, pa sam veliš da si videl. nije fotomontaža, nisam tak dobar u tom da mogu prevarit rulju.😆

TITANXIS

U tom slučaju lagano igraj, budeš vidio kako sve ide svojim tokom.

Radnja i godine su malo razbacane i protežu se kroz više nastavaka. Teško bude ti skužiti ko gdje i koga zato jer se odvija u prošlosti a istovremeno u budućnosti.

pravednik U tom slučaju lagano igraj

ja čak i prelagano hehe.

priča je baš bogata i još sve ne kužim u vezi nje ali kao što veliš budem pohvatal konce.

a znam, stalno te baca iz jednog perioda u drugi ali nije mi toliko to bed jer to je dio assasin igara sve se odvija iz glave protagonista.

jedino još nisam siguran kad završi koji čapter ili misija glavna. ima puno tih side misija i svaku prihvatim a živciraju me one vremenski ograničene i ne moš dalje ak ne uspiješ i tak da su me neke izludile na samim počecima i oteglo se moje igranje.

sad sam se susreo sa svojim ujakom u drugom gradu kojeg nisam vidio 100 let i malo me poučio borbi koju sam već znao, hehe.

trebali su to na početku stavit a ne sad kad sam morao nanovo učiti skilove ali ajd vježbe nikad na odmet.

ok je igra suma sumarum, nema odustajanja.

top 🙌 Vise se ovome veselim nego bilo kojem novom ACu