• Gaming Vijesti
  • Igrači na Steamu potrošili milijarde na igre koje ne igraju

Slično kao i s Netflix, Max, Prime, Disney i ostalim streaming servisima, hrpetina ljudi to plaća, a ni ne gleda.

Nisam stimer a niti strimer😁.

Kao što napomenuh više puta u komentarima da ne kupujem virtualno-digitalne oblike igara samo fizikalija i te koje kupim sa razlogom ih kupim da ih idem igrat pa sve do kraja. Ostale su mi još dvije davno nabavljene koje nisam još odigrao a to su HZD i Bloodborne. Možda ih nisam nit trebao kupit ali ajd jednom ću i njih odigrat kak spada.

Kaj se tiče ostalih, shvačam ja to i ja bi tak da počnem kupovat pa bih kupovao i kupovao a čovječe božji pa trebao bih imati kontroler u ruci čim se zbudim pa do navečer da to mogu odigravat. Eto sreća šta ne želim uglibit u takve stvari.

Kupim s vremena na vrijeme poneku igru da imam nešto novo a dok ne nabavim krpam se sa već prijeđenim pa ih idem nanovo igrat. Bitno da zabava oko gaminga teče.

Kad imas vremenski neovisnu platformu mozes se vratiti naslovima starim desetke godina… savrseno za filler u doba suse

Isto je u svemu, npr. ljudi kupuju hranu koju bace, auto koji stoji za ukras, stan u kojem nitko ne stanuje, novac na računu koji nikad ne potroše itd.

Nije gaming iznimka, svega imamo u izobilju osim vremena i umjesto da se ljudi resetiraju i najviše cijene puno slobodnog vremena, cijeli život trče za novcima i skupljaju hrpu toga što im ne treba.

Skupljaju VRAMe koji im ne trebaju i stoje bezveze…