• Gaming Vijesti
  • Nisu svi oduševljeni Shadow of the Erdtree ekspanzijom za Elden Ring

Ima onih koji su u sredini. Niti vole, niti ne vole poput mene.

Ali vidim po slikama i gledao nešto po YT da je to klasik OdSofter igra a one su u prosjeku dobre i dobroprodajne igre a to je bit da ljudi vjeruju tim devovima i kupuju njihove proizvode.

Vanilla mi je bila odlicna, ovo treba odigrat da bi se moglo komentirat, ali ako je istina da ima tehnickih poteskoca i da je svijet losije dizajniran i to onda ima osnova i da bude mediocre u odnosu na base game. Ovo sa tezinom neprijatelja i bossova sumnjam da drzi vodu, svaki from soft dlc je bio puno tezi od osnovne igre pa zasto i tu ne bi to bio slucaj. Oni koji placu i kukaju po internetu zbog tezine Soulsborne igara ionako nisu niti ciljana skupina niti mjerilo.

Meni smeta sto su bossovi prečizavi. Malo su ga usrali. Nema to veze s težinom, nego nije bas fer da skine jednim udarcem pola healtha i vise. Vigor mi je veći od 50.

Sve drugo je kao Elden Ring i valja.

biver ako je istina da ima tehnickih poteskoca i da je svijet losije dizajniran

U mome igranju niti jedno sranje

A svijet da je lose dizajniran moze reci netko tko je nije igra. Fantastican svijet i otkrivanje.

Po meni je svijet bolji nego u base igri, bas je gust istrazivat ga. Tehnicki ima jedino nesto vizualnih problema, pop up tu i tamo, ali nista strasno.

Jedini pravi minus dajem onome sto je @Flipper napisao, neke boss borbe su bas pretjerane. Kud daju nenormalan dmg, jos rade toliko neprekidnih kombo udaraca da je to bolesno. Potpuno mi jasno zasto neki casual igrac daje losu ocjenu, jednostavno nije dobro balansirano.

Mogu dodati i da je minus sto opet imamo 10 istih katakombi, istu sumu sa medvjedima, i tako par varijacija istih base game reciklaza.

Naravno, to nitko ne treba ganjati ali posto je poanta skupiti sto vise toga sto dlc nudi, onda se lako upadne u taj loop.

Super je Dlc, ali da je bas desetka, ne znam, i nije.

Miro onda super eto, ja ne mogu govorit jer jos nisam igrao, ali sigurno takvo nesto necu propustit.

biver

Jedini minus je nebalans bossova ja san mora minjati 2 builda da bi zavrsio igru. To je po meni jako lose rjeseno.

Ostalo sami vrh

Do 50h igranja za 40eura

Pa indijanci od sat dva kostaju sad od 30eura pa dalje

Složio bi se da su malo falšali sa optimizacijom, inaće dost gud.

Miro hm zanimljivo, sve soulsborne igre koje sam do sada odigrao sam mogo zavrsit sa bilo kakvim buildom i oruzjem