Majnkraft svojom grafikom spada u ps1, ps2 kategoriju a ne ps5. Šteta konzole da vrti te kockaste piksele.

Ima još takvih a i gorjih pregledavajući ps store i one kaj se naplaćuju sa baš zastarjelom grafikom koja je vjerojatno i rađena u nekom prastarom engineu pogotovo kad je old school rpg u pitanju koji izađe i na ps5. To me začudi kak Sony nekaj tak odobri.

TITANXIS nije rpg, vec sandbox i minecraft je jedini pravi stress test za masinu, posto se radi o prakticki beskonacnom svijetu u kojem igras bez loadinga. Malo prouci materiju prije kenjaze

chono nije rpg, vec sandbox

krivo si skužil, nisam reko da je majnkraft rpg već da ima rpgova koji izlaze i za ps5.

chono

stari moj ti sebe si uvjeril da ja pljujem po majnkraftu i tu nema dalje dileme.

ne da mi se natezati ti ovo ja ono. svak ima svoje mišljenje u vezi nećeg i tu nije problem nego odmah se skače ak neko ne da nema drugačije mišljenje nego voli ono o čemu se napiše po njemu lošije viđenje ili mišljenje da ne bi trebalo ovako. znam da je to ljudski i svak brani svoj izbor.

TITANXIS demo ti je besplatan na Storeu. Nebi bio ni prvi ni zadnji koji bi spoznao da ima predrasudu prema Minecraftu. Osim što je jebena igra u svakom mogućem smislu, i lijepa je. A pikseli ne poznaju krug ili kocku, njih ima, to je samo grafički stil. Jedno je napisat da ti stilom ne paše, to je validno mišljenje, a li napisat da je to PS1 igra je ogromna glupost, tako da se nemoj uvrijedit, skini demo i uvjeri se sam

Fenix

Nemam ja predrasude jer već sam ja to isprobao kad toliko ljudi su to hvalili pa idem i ja to isprobat premda znao što me očekuje i upravo mi taj vizualni identitet kockica nije pasao nešto slično kao kod Lego igara koje mi također ne pašu.

Taj kockasti identitet je bio prisutan kod prijašnjih konzola i odmah tako nešto sa njima povezujem.

Evo ispravit ću se pa ću napusat da iako kockasti majnkraft ne bi funkcionirao na ps1 ili ps2 bez loadinga i da bi otvoreni svijet takvih razmjera sa popratnim sadržajem bio gotovo nemoguć.

Grafika nema nikakve veze sa igrom kao niti sa njenom kvalitetom. Minecraft ima kompleksnije mehanike nego većina AAA igara.

Bilo bi normalnije da je Titan napisao da mu je igra smeće nego da mudruje ali i vi ostali pričate o Minecraftu ko da je čudo tehnike 🤷‍♂️

U biti najjednostavnija moguća grafika za beskonačnu gradnju, drugačije ne bi ni funkcijoniralo.

Nekome fantastično a nekome pilana 🤷‍♂️