Svi koji su ga igrali, slažu se da je Black Myth: Wukong sjajna igra. Ali ima problem sa ženama
Čitao sam i gledao jutros dok je žena odrađivala turu uspavljivanja i imam na HR računu za igru, ALI, jesu li pokazali PS5 verziju? Ovo je sve PC. Znamo li kako izgleda i radi PS5 verzija?
- Uređivano
Kakvo je vrijeme došlo da je ovo problem u igrama.. majko mila.
Najbolje da su dali 7 milijuna dolara Sweet Baby Inc-u da im "srede" igru.
Btw zato se sad i diže prašina iz ničega, jer su odbili surađivati s ovim retardima. Zato je IGN i radio "istraživanje", da su ovima dali 7 milijuna dolara ne bi bilo "istraživanja".
- Uređivano
Ovo je točno ono što je ona luđakinja iz Sweet Baby Inc u onom videu govorila:
“If you’re a creative working in AAA which I did for many, many years: put this stuff up to your higher-ups.
And if they don’t see the value in what you’re asking for when you ask for consultancy, when you ask for research: go have a coffee with your marketing team and just terrify them with the possibility if they don’t give you what you want.”
I to je točno ono što se Game Science studiju događa jer im nisu dali što su htjeli.
- Uređivano
Isusati krista, dogada se u drugim studijima pa je ok da se i ovdje desava. Mentalna gimnastika onih koji zmire i deru se lalalalala dok negiraju probleme sa seksizmom u industriji jos uvijek uspijeva zapanjiti.
Izignorirao si vecinu clanka i to govori vise nego bilo cije rijeci.
E sad, ovo da ces mijenjati oblik u druga bica nisam znao i moram rec da me sad jako odbilo od igre. Ovo mi je bio jedan od najiscekivanijih naslova, ali ako ce se pretvorit u Monster Boy iz treceg lica onda kurcina, budem zaobisao. Nema mi za to mjesta u ovakvoj igri. Mozda ipak ne bude bas toliko lose, ali vijest mi je i dalje veliko razocaranje.
Klasično desničarsko spinanje.
- Napravimo sranje
- Optužimo druge da su krivi jer prenose što smo napravili sranje
S tim da ovaj put čak stajem na stranu Game Sciencea. Ma koliko su stavovi nekih njihovih ljudi retardirani, barem stoje iza njih i ova kampanja spinanja čisto sumnjam da ide od studija.
Ovo sa SBI je fan fikcija nekog random lika na internetu, nitko iz studija nije izjavio da im je netko pristupio iz te kompanije. Bullshit detektor se pali čak i na samu pomisao da bi takva nekakva kompanija pristupila kineskom studiju, pogotovo kad znamo koliko političkih i ekonomskih zapreka stoji na putu takvom nečem
- Uređivano
Brijac mislija sam ju kupit tek nakon sta dodjem s broda, ali zbog ovakvog poteza cu ih iz ovih stopa 'nagradit' prednarudjbom, bez obzira u kakvom stanju igra bila.
@biver taj shape shifting ability koji je vremenski ogranicen je bija demonstriran davno u jednom poduzem videu gdje je bilo vise bossova, meni ti je to izgledalo brutalno. Trazih taj video u vise navrata da opet malo isparim oci ali nisam ga nasa.
Treba li uopće ocjena neke igre ovisiti o karakteru onih koji su je razvijali?
Ne.
Treba li uopće ocjena neke igre ovisiti o karakteru onih koji su je razvijali?
NE
Ako nema ružnih žena u igri, kupujem duplo.
biver E sad, ovo da ces mijenjati oblik u druga bica
Znači igra podržava transrodne osobe.
Apsolutno politički korektno. Žene su ionako sve terfovi i transfobi koji si ne žele priznat da su trans i tako sabotiraju borbu protiv bijelih cis muškaraca.
Šalu nastranu, ako netko svoje političke pizdarije na preacha i ne nameće u igri onda može bit i scijentolog ravnozemljaš koji mrzi polarne medvjede kaj se mene tiče.
Može i srat o tome na tviteru.