• Gaming Vijesti
  • Idući tjedan izlazi ekspanzija za Elden Ring, ali neće ju moći igrati milijuni igrača

Dobro ja ionako prvo ocu proc Valhallu i Harry pottera, a imam i srece jer sam prosao Elden, a nisam isao u ng+. Znaci mogu samo dlc nastavit lijepo, prvo sat dva odigram vanillu da se prisjetim i onda u dlc

Nihil \o/ facile est!

Samo izbacimo rijec "moći" iz naslova i sve je kako treba. Budimo realni, tih 60ak % sto nije ubilo Mohg, nece ni htjet igrat DLC, bilo im moguce ili ne…

Soul Ja vidim drugi problem, barem po sebi. Prosao sam igru i nisam usao u ng+. Inace to ne radim jer mi se ne igra ista igra dvaput. Da sam kojim slucajem usao u ng+, dlc ne bi igrao jer ponovno prelazenje svega mi ne dolazi u obzir.

biver

Ja sam na ng+3 nakon platine, radije cu ispocetka proletit kroz igru do mogha nego tako igrat ekspanziju prvi put.

Realno, trebalo bi bit teže što si i većem NG+.

Ja nemam vremena opet sve igrat do tamo.

Stavit cu ovo ovdje kao memoar, jer ce mi izlazak ekspanzije oduzeti tesko zaradenu nagradu

biver Tu si potpuno upravu. Po meni su pretjerali s tim uvjetima, tj. predugo treba za prosjecnog igraca da na novom prolasku dođe do ulaza u dlc i jos bude dovoljno pripremljen. Mene osobno to odbija od kupovine day 1, evo jos uvijek se jako premisljam te vise naginjem prema cekanju nekog salea. Ja imam spremnog lika, ali ja bi isto tako odigro to jos koji put jer realno prozvakat cu taj dlc u dan, dva… A da bi to napravio, moram opet potrosit 30ak h samo da se probijem ponovno do dlca, e to mi se bas i neda…

Ko vam piše te clickbait naslove,

NIKAD NEĆETE VJEROVATI KAKO DOĆI DO ELDEN RING DLCA, IMA VEZE S INCESTOM I KRVI

Iako sam zaradio platinu, imat ću osjećaj da igram igru prvi put s obzirom da je prošlo dvije godine otkad sam je završio. A nemam vremena igrati sve iz početka tako da će biti privikavanja i umiranja.

Picek ja sam tak ds remastered na steam decku, i onda umiroa na glupostima jer sam izgubio muscle memory.

doduše i dalje preskočio većinu blighttowna. Čak mi se ni dlc nije dalo igrat jer mi jedini zabavni fight tamo artorias