Opet Fenix sa svojim naslovima Ha-Ha-Ha… Je, game pass je dovoljan za igranje BO6 online. Ali ultimate. Core ne. Dakle pravilni naslov glasi npr. "Xbox Game Pass Core nije dovoljan za igranje Black Opsa 6 online".

Nema veze sto je u tekstu kasnije to pojasnjeno, citatelj prvo vidi naslov koji je u ovom slucaju dezinformacija.

biver za razliku od naslova, u svoj post si uspio ugurati čak dvije "dezinformacije"

Glupo složen članak. Xbox game pass za razliku od PS plus extra ne nudi mogućnost online igranja ali zato nudi Game pass ultimate koji, surprise, surprise, na mjesečnom nivou košta isto kao PS plus extra.

Postoje:
    Game Pass
    Game Pass Core
    Game Pass Ultimate

Poanta je da "obični" Game Pass nije dovoljan za igranje nove kodare online. Ne znam što nije jasno.

Players with Game Pass Ultimate or Game Pass Console subscriptions will have access to the complete Black Ops 6 game.

For Game Pass Console subscribers, a Game Pass Core subscription is required to access online game modes (Multiplayer and Zombies).

moschus

Ukratko ako hoćeš ići online uzimaš Ultimate i ako te zanima samo kampanja uzmeš obični. Mislio sam pošto je always online igra da trebaš imati Ultimate za pristup serverima ali se čini da je potrebno samo biti jednostavno spojen na internetu.

U biti ništa novo niti drugačije od drugih MP igara koje su na GP. Ukratko, plaćanje za online MP je bio i nastavlja biti čista prevara.

S obzirom na komentare, ovakav članak je bio itekako potreban i sve smo dobro objasnili onima koji žele razumjeti

Fenix

Oni su sami sebe zajebali što su išli raditi upsell spiku sa Core pretplatom da bi ljudi kupili Ultimate. Sve si lijepo objasnio u članku međutim uvod ne stoji baš, iako je naslov točan.

Još od uvođenja Game Pass Corea, Microsoft je zakomplicirao svoju ponudu pretplata na Xbox konzolama, pa je mnogima tek danas po službenom otkrivanju Call of Duty: Black Opsa 6 postalo jasno da Game Pass (Core) na konzoli sam po sebi nije dovoljan za igranje.

Fenix tako je. Ne daj se zezati. Radiš odličan posao.

prayer evo i ti si zaglibio sad. Game Pass Core je dovoljan za igranje online modova (ali u tom slučaju moraš kupiti igru). Game Pass NIJE dovoljan za igranje online modova

Fenix

Ok štima, onda bi to trebalo zvučati ovako?

Još od uvođenja Game Pass Corea, Microsoft je zakomplicirao svoju ponudu pretplata na Xbox konzolama, pa je mnogima tek danas po službenom otkrivanju Call of Duty: Black Opsa 6 postalo jasno da Game Pass na konzoli sam po sebi nije dovoljan za igranje (online).

Iz uvoda koji je vidljiv na forumu se da zaključiti točno to što si napisao, da Game Pass sam po se i nije dovoljan za igranje igre, što nije istina. Iako si u članku sve objasnio jel.

Koje cjepidlačenje samo zato što sam se usudio pisati nešto što ste valjda shvatili… kao kritiku Game Passa? Kome nije jasno iz naslova i uvoda, onda vam stvarno ne mogu pomoći. Nadalje me se okanite s glupostima, hvala

Fenix nemoj se vrijedjat, nije ni bitno, samo sam reagirao na netocnu informaciju koja ti jos stoji i u naslovu. Ovakve naslove stavljaju ljudi koji ciljaju na clickbait, ti udjes u clanak i vidis da je informacija potpuno drugacija. Nista vise, samo mi je to onako bezveze i jadno, naravno bez omalovazavanja tebe da me ne shvatis krivo.

biver ne znam zašto se uopće trudim dalje, ali sasvim lijepo se objasnilo u komentarima da nisi u pravu. Naslov i tekst su točni

Da sam ja autor ostavio bih samo naslov "Game Pass nije dovoljan", pa se vi slikajte i filozofirajte zašto nije ako niste u stanju pročitati i ostatak vijesti.

Tzereen PC. Xbox ima stupnjeve, PC nema.

onda je to trebala biti vijest.

Naslov je trebao ići ovako

PC igrači igraju sve online, stotine igara, sve novo i staro za 10 eura što je najpovoljnije na tržištu i s pravom su master race!!

Fučka se meni za gamepass, bypass i ostale pasiće. Da i na PS dođe tak nešt, reko bih ma ko vas jebe, mene nebute dobili da vam plaćam extra peneze. Dost mi je kaj kupim u par let nekoliko singlica i onda još da coltam na mjesećnoj bazi, ma kaj god!