- Uređivano
"Over 100x more environment and character details than Gears 5", hardware raytraced lighting, reflections and shadows, next generation destruction and gore, and cutting-edge animation technology"
Ajde da vidimo.
"Over 100x more environment and character details than Gears 5", hardware raytraced lighting, reflections and shadows, next generation destruction and gore, and cutting-edge animation technology"
Ajde da vidimo.
Igra koja će mi prodat XBox.
Jel moguće?
Onda ovo nije XSX igra.
Jebeno, nije mi se skroz svidjela priča u 4 i 5 makar i dalje su bile zabavne za odigrat.
Pa uzmimo u obzir Hellblade koji se vrti na istom HW. Igra drži 4K ili 1440p ili koliko već na 30 sličica i to je skriptirana linearna igra koja daje više cinematičko iskustvo nego sam gameplay. GoW na drugu ruku daje puno dinamičnije iskustvo sa engine-on koji nije namjenjen za sadašnje konzole barem je u velikom framerate-u. S time na umu ili će raditi kompromise u smislu rezolucije ili framerate-a jer drugačije ne vidim kako bi se to moglo vrtiti u normalnim uvjetima. Ili to ili će napokon iskorisiti onu foru sa cloudom napokon kako spada.