Black Myth: Wukong je još jedan naslov koji zaobilazi Xbox zbog slabijeg Series S
Znaci ne zaobilazi Xbox nego je ta verzija odgodjena. To je kriticna razlika, ne znam cemu takav naslov…
Nisi pročitao članak ni vijest na službenoj stranici developera.
Za sada je odgođena radi problema sa Series S, naravno da neće izdati igru na Series X pa kasnije na Series S kad su to u biti iste konzole samo je S sastavljen od "tehnološkog otpada".
Tako da su Xbox verziju odgodili do prihvatljive kvalitete. Bolje nego da izdaju poluproizvod i dobiju pljuvanje gamera.
Ionako će se bolje izvoditi na PS5 kad je to postala primarna platforma za razvoj uz PC naravno.
- Uređivano
Ta SeriesS konzola postaje sve veci problem devovima.
Ko zna koliko je jos tih stvari bilo al se neprica o tome…
ugl. Samo se nadam da R* se nece zajebavat sa tom konzolom i da nece biti cutanja contenta
Evo jos nesto, prvo sam mislio da je i ovo radi S konzole ali nakraju je radi Xbox kontrolera?
https://twitter.com/vgc_news/status/1799551271541600445?s=46&t=0xD80lPTDTHfyZbPYE2Qsg
Ovo nema veze sa Series S već je “problem” sa samim Xbox kontrolerom koji nema gyro aiming što je praktički ciljanje puten žiroskopa tj okretanjem položaja kontrolera da bi micao pušku u igri. Gimmick što se mene tiče, ali opet neki ljudi to i koriste i znaju biti dosta dobri u igri.
Riješene je jednostavno, isključiš to u potpunosti i omogućiš miš i tipkovnicu.