• Gaming Vijesti
  • PlayStation je gadno zabrljao stvar s Concordom, vijesti su sve gore i gore

Bu završil i ko i francusko-britanski avionček.

Iskreno briga me za Sony ali stvarno pišete gluposti.

Kao prvo svi bi sve džaba 🤷‍♂️ Di piše da igra mora bit ftp? Moga je i Helldivers 2 bit free pa nije i ljudi kupuju.

Drugo proglasit igru smećem a da niko nije sekunde odigra je potpuni nonsens.

Pazi minusa, kopija Valoranta. Pa to je plus jer je to dobra igra a Sony možda napravi bolju?

Posebna priča je ovo sa psn računom.

Pazi nema ga u 155 zemalja 😁😁😁

Je, nema ga u Čadu i Bosni ali bogami ima ga i u Americi, Japanu, Kini, GB, Njemačkoj, Indiji, Francuskoj, Brazilu, Indoneziji, Turskoj…. Čak i u Hr.

Ukratko ima ga tamo di se lova vrti 😁😁😁

Dreka jer se linguzani ne mogu dignit po čašu vode a kamo li napravit psn račun 😁😁

Sve mirisi na flop i zelio bi da gadno padnu na nos sa ovom igrom da nikad vise ni nepokusavaju ovako nesto.,Ali posto mi mainstream publika nikad nije bila jasna nebi me sokiralo da ovo ipak bude uspjesna igra. Mene osobno nikako nevuče čak da i gameplay bude dobar nemogu se zamislit da duže igram 5v5 heroshooter…

Sta se tice Sonya nejasno mi je da nepokusaju ozivit Killzone i sta je sa SOCOM-om?

FFA je promijenio naslov PlayStation je gadno zabrljao stvar s Concordom, vijesti su sve gore i gore.

mirkunjaaa Problem je u tome što sami žanr (hero shooter) i nema nešto inovativno za ponudit, lagano propadaju sve takve igre jer su generične.

Jedino ti ostane Valorant i Overwatch kao igre koje se još koliko toliko drže ali one su besplatne. Ne vidim kako se misle tu nametnit sa igrom koja košta 40€.

RickBarry

Ma sve to stoji ali eto vidili smo obrise igre.

Možda igra bude baš interesantna, ne može to niko sad sa sigurnošću reć.

Ja općenito neman pojma šta se Sony uvatija ovih live service igara (lova naravno) ali ako neko može napravit dobru i ispoliranu igru onda je to Sony.

Kad izadje ako bude loše nek se pljuje ali ovako unaprid mi je glupost totalna.