E taj sam, hura ja! Jebeš onda PS1, PS2 i PS3 kad imam PS4 i on je zakon koji bu mene prije pokopal nek ja njega a ovog najnovijeg ni neznam koji je taj.
50% PlayStation igrača još uvijek igra na PS4
Ne vidim ni potrebu nadogradnje na ps5 za veliki broj igrača, tih koji najviše igraju cod fifu i nba. Jednostavno, nije situacija kao na prijelazu sa ps3 na ps4, kad su igre kao Black Ops 3 bile osakacene 300% na ps3 u odnosu na ps4.
A i budimo iskreni, ne vidim nijedan system seller, gt7 ima i na ps4 i razlika je jedino u izvođenju, content je isti.
djeluje mi sasvim normalno, ako si kupio PS4 kasno u generaciji za 200€ zašto bi davao 500€ za PS5
pravednik Šta god e. Evo, ni ps5 ne može prožvakat 60fps, sve više igara izlazi za novu generaciju sa 30 fps lockom.
Veća isplativost je trenutno ulaganje u pc konfiguraciju.
- Uređivano
Brijac ne znam baš koliko novih igara ide u 60 fps nativno 1440p? Jako malo vjerujem, kao i na boxu.
Dobra 1440p konfa otprilike milju ipo evra.
Osobno radije igram na konzolama što sam stariji, ali netko tko puno gejma i planira dalje u budućnosti, vjerojatno je bolje sastaviti dobar PC.
Brijac ja msm da se za 1000-1500€ složi konf koja igre vrti na tim postavkama, NATIVNO.
E sad, evo ti već ovaj Kingdom Come ili kako već, ima 30fps lock. Mislim da nema šanse ni da će se novi GTA vrtit na base ps5 modelu u 60fps. Znači opet čekat i potrošit 500-600€ na pro model ako izađe da zapravo igraš igru kao čovjek bez da mučiš oči.
I onda još godišnja pretplata za pristup multiplayeru, igre u startu dosta dosta skuplja, ispada da pc danas uopće nije nešto skuplja opcija