E taj sam, hura ja! Jebeš onda PS1, PS2 i PS3 kad imam PS4 i on je zakon koji bu mene prije pokopal nek ja njega a ovog najnovijeg ni neznam koji je taj.

Ne vidim ni potrebu nadogradnje na ps5 za veliki broj igrača, tih koji najviše igraju cod fifu i nba. Jednostavno, nije situacija kao na prijelazu sa ps3 na ps4, kad su igre kao Black Ops 3 bile osakacene 300% na ps3 u odnosu na ps4.

A i budimo iskreni, ne vidim nijedan system seller, gt7 ima i na ps4 i razlika je jedino u izvođenju, content je isti.

djeluje mi sasvim normalno, ako si kupio PS4 kasno u generaciji za 200€ zašto bi davao 500€ za PS5

RickBarry

Ma kakva nadogradnja, eto ja se igram na PS2, kupim PS6 tamo negdje 2030. uz uvjet da ima neke primjetne razlike.

pravednik Šta god e. Evo, ni ps5 ne može prožvakat 60fps, sve više igara izlazi za novu generaciju sa 30 fps lockom.

Veća isplativost je trenutno ulaganje u pc konfiguraciju.

RickBarry Veća isplativost je trenutno ulaganje u pc konfiguraciju.

Koja je cijena konfe koja može vrtit sve u 1440p na 60FPS-a?

Koja je to igra izašla na PS5, a da nije odmah išla u 60FPS-a osim A Plague Tale?

Brijac ne znam baš koliko novih igara ide u 60 fps nativno 1440p? Jako malo vjerujem, kao i na boxu.

Dobra 1440p konfa otprilike milju ipo evra.

Osobno radije igram na konzolama što sam stariji, ali netko tko puno gejma i planira dalje u budućnosti, vjerojatno je bolje sastaviti dobar PC.

Brijac Koja je cijena konfe koja može vrtit sve u 1440p na 60FPS-a?

850-900€, Ryzen 5700X i Rx 6800 XT 16gb ili Amd Ryzen 7600 i Rx 7800 XT 16gb

Brijac ja msm da se za 1000-1500€ složi konf koja igre vrti na tim postavkama, NATIVNO.

E sad, evo ti već ovaj Kingdom Come ili kako već, ima 30fps lock. Mislim da nema šanse ni da će se novi GTA vrtit na base ps5 modelu u 60fps. Znači opet čekat i potrošit 500-600€ na pro model ako izađe da zapravo igraš igru kao čovjek bez da mučiš oči.

I onda još godišnja pretplata za pristup multiplayeru, igre u startu dosta dosta skuplja, ispada da pc danas uopće nije nešto skuplja opcija