Nema memova onog microsoft xbox glavonje….čudno, nitko ni da zucne jer ovaj embracer nema svoju konzolu. Gdje je sad briga za radnike koji su dobili otkaz?
U samo godinu dana Embracer je otpustio 4500 radnika i ugasio više od 80 projekata
Ima li neki zbroj koliko je bilo odkaza/zatvaranja studija ovu godinu? Jbt. imam filing da svaki tjedan neko najebe .
Taj embracer isto pokupova sve zivo sad prodaje i zatvara studija…
escoban Jbt. imam filing da svaki tjedan neko najebe .
Normalna pojava u corpo-globalistickom svijetu, razvoj industrije ne raste eksponencijalno a manji studiji trebaju shvatiti da ih corpo-group nece uvijek spasiti…
Za vrijeme turbulencija, manje je više, znaci imati manji studio te raditi manje/krace/jeftinije a kvalitetnije igre po pitanju price, likova ili gameplaya sa održivim profitom…naravno u industriji uvijek ima onih koji zatvore studio, to je prirodna pojava ali opet bolja nego da te jedno jutro ugasi big corpo-group
escoban Ima li neki zbroj koliko je bilo odkaza/zatvaranja studija ovu godinu?
Kraj gaminga, embrscer pass je neodrživ…ja sav vam to govorio.
Sterlok Nema memova onog microsoft xbox glavonje….čudno, nitko ni da zucne jer ovaj embracer nema svoju konzolu. Gdje je sad briga za radnike koji su dobili otkaz?
ha ha najbolji forum na ovim prostorima i u regijonu
- Uređivano
4500 radnika i sjebano oko 80 projekata u jednom letu pa kaj je onda ostalo od njih, pa koliko ih bokte ima u grupaciji. Toliko ni HR nema radnika hehe! Imam kak se u narodu veli "nos" da kemijaju neš sa AI. To bude na kraju kak je krenulo vodil jen čovek poput onog malog svemirčeka u robotskoj obleki iz "Ljudi u crnom" filma
- Uređivano
Da se maknemo od memeova i glupih komentara, dosta dobar thread zašto tvrtke moraju u takvoj mjeri otpuštati radnike, zašto se prodaju igre za 120€ itd.
Koga zanima ova tematika, izdvojite 10-ak minuta za čitanje, sve objašnjeno iz perspektive SE-a (thread je dostupan na X-u)