Treyarch poručuje: Niste spremni za Call of Duty Black Ops 6
ak će biti sranje kao cold war….ni nisam spreman za ovaj…
Nismo spremni za fušeraj kampanju od 3h.
CoD sam jednom neki demo na PS4 ili trial verziju isprobal i to je sve od mog col of djuti fri šopa. Ne leže mi baš pucačine jer mi nije to više interesantno. Taj serijal pamtim još od PS2 ere kada je Dino Dvornik promoviral tu igru u nekom gaming časopisu i dobrim djelom zaslužan na ovim prostorima za promociju tog serijala. Tada da me i 1% interesiralo nebih imal ni na čem to igrati.
A ne bi reko da je Dino Dvornik baš bio pretjerano zaslužan za popularnost kodare ja ovim prostorima
Jedinica je već bila dosta poznata kod nas i igrao se čak i multi prije nego je dvojka eksplodirala.
Malo stariji klinci su voljeli igrat ono kaj su odrasli i u tom djelu je možda zaslužan.
Njemu je to bil najdraži serijal i često ju je spominjal a i na njegovom ispračaju je bila izložena kopija omiljene mu igre. Ja kad sam to vidio, počele mi suze ići.
Kad čovjeku bude draga neka igre u velikoj mjeri onda se nema kaj za reći.
Nisam to znao. Jebena gaming priča.
Znam da sam ga vidio na Dvornikovima da pegla Halo dva il tri puta. Znači legit gamer je čovjek bio.
Čak sam negdje pročitao da je među prvima imao PS2 u HR za kojeg se zna jer ga je nabavio izvan HR. Time je vjerojatno dodatno dao vjetar u leđa budućim kupcima PS2.
Ak si gledal sve Dvornikove epke jer baš je često se ponosil svojom konzolom a njegova Danijela bi se znala ljutit šta po cijele dane igre. Drugačija su tad vremena bila, danas igraju i udate mlađe žene.
On joj na to: ja se mučim stvaram glazbu i zarađujem za obitelj i sad ne mogu igrat jebeni plejstejšn, hehe tak u tom smislu je govorio. Legenda čovjek.
- Uređivano
Nismo mi spremni, ali PS4 je
Možda je htio reći, "vaši hard diskovi nisu spremni za novi Call of Duty".
Nismo spremni, jer se nismo stigli spremiti kolko ih štancaju
Ja mislim da cemo kroz 3-4godine gledat COD i Fife na PS4/5/6, jednostavno je prevelik broj igraca ostao na oldgenu da bi te pohlepne kompanije kojih briga za napredak propustile.
A kad pogledas ovi casualci koji i igraju samo COD + sportsku igru nemaju ni razlog da uzimaju novu konzolu.