Nisam jako dugo pisao report, a napredovao sam ni sam ne želim reć koliko...
Ajde prvo da se osvrnem na regularnu sezonu. Polako, ali sigurno plovim ka pobjedniku konferencije...
Dok ja kormilarim prvim mjestom, Dario Šarić kormilari ka nagradi za rookia godine.
Šara rastura!
Malo mi je žao što nisam iskoristio mladost i potencijal Jaylen Browna, ali sam ga morao trampit za Georga, uz dodatak Haywarda.
Indiana rastura u konferenciji s tom dvojicom...
Završavam regularnu sezonu sa fenomenalnih 70 pobjeda.
Zbog ozljeđenosti Derona Williamsa, u potrazi sam za PG koji bi bio druga opcija.
Riješenje nalazim u Patricku Beverlyu iz Rocketsa.
Nagrade su podjeljene, MVP je zasluženo - Paul George!
A sada slijedi real deal...
U otvaranju playoffa igram protiv Nuggetsa koje prolazim 4-0 serijom.
Isto tako stradali su i Trail Blazzersi. A onda finale prije finala - nevjerovatna serija sa Warriorsima...
https://youtu.be/4xNtctJnVqk |
I tako ulazim u Finale sa Cavsima! Pobjedio sam ih 4-2 u seriji...
Nažalost, cijelo finale iako sam snimao, Shadowplay je nešto bio corruptan, pa nijedan videozapis nije uspio.
A s Frapsom sam omašio ceo fudbal...
UTAH JAZZ - SEASON 2 | HALL OF FAME DIFF; 8 MIN Q; CUSTOM SLIDERSNakon rebuildanja Jazza, uspio sam već u prvoj sezoni pod palicom trenera David Blatta odvest Jazzere do kraja. Utah Jazz po prvi put u svojoj povijesti osvajači su NBA lige.U novoj sezoni donosim veliko iznenađenje.
U Finalu NBA lige, uz suglasnost i odobravanje svih, Jazz i Cavsi mjenjaju svoje playmakere.
Uzimam Kyrie Irvinga te dajem Kembu Walkera. Uz Kyria uz redove Utahe dolazi i Richard Jefferson.
A riješavam se Borisa Diawa i Festus Ezelia.
ROSTER 2017/2018
PG | Kyrie Irving, Patrick Beverly, Deron Williams
SG | Alec Burks, Sheldon Mack
SF | Paul George, Joe Johnson, Richard Jefferson
PF | Mirza Teletović, Drew Godden III, A. Williams
CF | Rudy Gobert, Chris Andersen
Na kormilu Irvinga ostvarujem NBA rekord od 28 pobjeda bez poraza na otvorenju sezone.
Još jedan rekord Warriorsa je srušen!
Kyrie i Paul surađuju strašno.
Kemba je još više procvjetao u Cavsima, kao što je Irving u Utahu.
Lomljenje Kembinih zglobova...
Tokom cijele sezone nemam previše toga za izdvojiti, jer sam full nadmoćan i skinuo rekord GSW-a.
Izgubio sam samo pet utakmica u cijeloj sezoni i postao nedodirljiv za NBA povijest.
Novi stari trener godine i MVP, a po prvi put i obrambeni igrač godine...
Nestvarne brojke zaista...
A ono što jest još nestvarnije, je fijasko Jazza.
I to nakon najbolje sezone u povjesti neke momčadi regularnog dijela NBA sezone.
Lebron i društvo po drugi put su prvaci sa Cavsima!
Da stvar bude još gora, imao sam 3 u seriji sa Oklahomom.
Ali dobri stari Russell Westbrook odigrao je partije života kako bi me izbacio. ;(
UTAH JAZZ - SEASON 3 | HALL OF FAME DIFF; 8 MIN Q; CUSTOM SLIDERSNakon iznenadnog ispadanja u polufinalu zapadne konferencije, dao sam otkaz Blattu i zaposlio Doc Riversa, kao glavnog asistenta uzeo Kevina Garnetta...Sezona 18/19 ima velikih promjena u rosterima...
U mirovinu i HOF ulaze Paul Pierce i Dirk Nowitzki. U mirovinu mi odlazi i moj Chris Andersen...
Anthony Davis odlazi u Lakerse u pokušaju da ih vrati na Kobeovu slavu...
A najveće ime prijelaznog roka i dolazak baš u Utah Jazz ostvario je Damarcus Cousins.
ROSTER 2018/2019
PG | Kyrie Irving, , J. Hamsley
SG | Alec Burks, Sheldon Mack
SF | Paul George, Joe Johnson, Richard Jefferson
PF | Mirza Teletović, A. Williams, Quincy Acy
CF | Damarcus Cousins, Ed Davis, Miles Plumlee
Od tekuće sezone odigrao sam 36 utakmica.
Moram izdvojiti 46 koševa Teletovića u pobjedi protiv Warriorsa.
I to osvetničkoj pobjedi, jer su me tjedan dana Warriorsi nabili sa preko 30 razlike.
I još jednu utakmicu moram izdvojiti.
Tekma protiv Memphis Grizzliesa. Utakmica u kojoj su padali nevjerovatni rekordi.
Paul George ne samo da je ostvario triple double, ostvario je tri rekorda karijere, a jedan je i apsolutni rekord NBA lige.
NBA večer za povijest!
17 trica, 21 skok, 67 poena, triple double uz 10 skokova...
Mediji su poludjeli...
To be continued...