ThaUrban Kad se malićke penju prveCrushing je naravno težak, možda bi se i složio sa time da je u U1 malo teži (mislim da je Zac to napisao), ali mogu reć da ili sam postao pametniji ili jednostavno imam više sreće. (mislim da je ovo drugo)
ThaUrban Završio U2 na Crushing. Opet se javlja osjećaj postignuća kojeg zapravo u svom životu dobivam samo od igara.
ThaUrban Oke. U3, Talbot, dakle zadnji boss. Kaj treba napravit da Sully doleti dolje i upuca ga? Nisam ziher jer sam već 2 puta prošao igru i sad me na Crushing jebe to kaj borba traje vječno..
someone Nikaj specijalno koliko se sjećam. Izbjegavaj mu napade i samo stisci kocku kad ne izbjegavaš. Znam da je mene mučilo to kaj nisam znao kad stisnut trokut,kad krug,kad stiskat duže...
Brijac Upravo prešao Drake's Fortune.. kakva igra još uvijek ali vidi se koliko je ostarila. Malo kratka čak i za mene koji ne volim duge igre. Počeo Among Thieves.
Brijac Igrao sam ja to vec haha, sad samo remastered :)Doduše zaboravio sam sve tako da je skoro kao da prvi put igram
maverick Pocetak among thievesa je nesta nezaboravno i jedan od najboljih uvoda u videoigrama ikada...
crnisokol Zaboravio si stavit IMOZašto? Podrazumijeva se da je izrazio svoje mišljenje, ili bi možda trebali svaku rečenicu započinjati sa ''prema mom mišljenju...''?
zontra Zaboravio si stavit IMONije.Ovo je prvi put da sam se slozio s maverickom. Vjerojatno i zadnji.
ivancro95 Eto vidiš meni TLOU jede sve što sam ja ikada igrao ali zato ja stavim meni jer nije svima tako.
Brijac Prošao i Uncharted 2. Duži od prvog ali opet mi nekako kratak. Igra koja je u to vrijeme postavila neke granice grafike i gameplay-a ali ipak za mene broj 1 od ND ostaje TLoU :)
emilijo Od 16. studenog cemo preko PS storea biti u mogucnosti kupiti svaki Uncharted nastavak iz kolekcije individualno.https://gameup24.wordpress.com/2016/10/05/ps4s-uncharted-collection-is-getting-split-up-into-individual-games/
ja-sam Jel zna tko gdje najjeftinije kupiti prva tri nastavka igrice? Igram sad četvorku pa mi se igra uvukla pod kožu :)