Bit ce DeadWalker, bit ce. Sve se vise prica da Fallout: New Orleans postoji. Da ne idem u offtopic u Inquisition temi.Bethesda > super svijet/lore i dizajn i gameplay ali usrana prica, questovi i likovi, te Osim kad Obsidianu daju da naprave igru, a oni ju samo izdaju. Onda dobijemo odličnu priču, odlične likove ilitiga New Vegas! Jedva čekam Nuka World. Tada se vraćam u Fallout svijet i spreman sam napraviti arhitektonska čuda u čitavoj igri. Još se natrpam modovima različitih oružja, odjeće, overhaula grupacija uf... Jedva. Čekam.Ja se još premišljam dali da uzimam ovaj DLC ili ne. Nisam igrao Fallout od Far Harbora i nekako mi se vise neda vracati radi 8-10 sati novog sadrzaja... Ja cekam najavu New Orleansa kad je TES VI super daleko.Super Fanart kak bi moglo izgledati New Orleans mi se čini kao odlično područje, no ono što treba uzeti u obzir je da je to močvarno područje i moglo bi biti vrlo slično Far Harboru, a time i možda prebrzo za povratak u sličan smještaj. Stoga se nadam nekom zapadnom smještaju ponovno. Ipak, vidim taj šarm New Orleansa, pogotovo kad razmislim što bi s muzikom sve mogli napraviti, uf!