Učestalost pojave "legendary" enemya je povećana sa stupnjem težine igre. Kolko sam skužio to je jedina razlika između tipa normal i hard težine, količina legendarya. Ostalo je sve isto.
Malo sam guglao i došao do ovog.
http://pokit.org/get/?f7f0ec5160e92da7e32ac66c6e61b48e.jpg
Ono kaj sam htio reći je koliko mi je glup sistem Legendary oružja i armora u ovoj igri. Em ti se ''Legendary'' neprijatelji pojavljuju na svakom uglu,evo sad u sat i pol igranja sam naletio na 4 Super Mutant Legendary neprijatelja(i to sve u istom objektu), em im je loot očajan. Legendary neprijatelji su trebali biti malo detaljnije razrađeni NPC-ovi sa (po mogućnosti) svojim questovima koji bi predstavljali određeni izazov,ali bi glavna nagrada bila vrijedna toga. Ovako više niti ne cimam kad vidim legendary neprijatelje,osim kad mutiraju - čitaj napune si health.
Inače što se tiče igre,završio sam quest za MacCready,malo prozujao s njim i nakon nekog vremena je slijedio razgovor i otključavanje bolesno OP perka Killshot (kako je i Zero rekao),uz kombinaciju ful upgrejdanog Perceptiona i Combat Riflea. Prvo nisam razumio kaj je Zero mislio kad je rekao da je buggan perk ali sad sam skužio i jebote led. Bilo je fora prvih par pucnjeva ali sad već postaje god mode u igri. Još sam naivno mislio da će se to riješiti kad uzmem nekog drugog companiona ali sad sam upravo pročitao da companion perkovi ostaju zauvijek. Tako da sad basically rokam sve headshotove a Strong (moji novi kompić) u većini slučajeva samo služi da mi nosi stvari.