Yep, zapanjujuće : svaka čast
Ovaj tjedan posve zapostavih F4 (odigrao sam Kings Quest triput ) ali sam na 150h u F4, međutim ja tek iščupah courserov čip, valjda sam tek na petini prvog prelaska?
Formalno sam lvl 66, ali imam još nepotrošenih 36 "bodova" tako da u biti igram s lvl 30 likom, a i dalje taj lik gazi sve pred sobom - tako je s jednim spremnikom Overseer Guardiana (a to je malo jači combat rifle) srušio 3 brotherhoodova verterbird-a... Onak, wtf??? (na max.težini sa 5.3 sneak attack bonusa) - al daju samo 33xp, na Inteligence 3, i kladim se da se infinite respownaju bez obzira što bi trebali biti ograničeni veličinom njihovog "nosača aviona" pa mi ništa nema smisla...
Treba im neko vrijeme da se re-spawnaju, nije instant.
Nego, ovaj Railroad je zesco sranje xD Koji noobovi. Jedino kaj imaju onaj balistic weave mod za odjecu ( i trofej ), inace im se opce ne isplati pridruziti.
Meni su oni svjetonazorski jedini koje sa zadovoljstvom mogu podržati (Minutmani su naravno defaultni i "bezgrešni"). Pravi romantični pokret otpora u teškoj krizi i puno petlje... A neki ludi upgrejdi bi samo igru još više olakšali pa mi to stvarno ništa ne znači.
Al, možda bih tada ipak brže završio, pa krenuo u nove prelaske ;)