18h igranja, sad sam pred lvl.10, ali da nemam „Idiot Savant“ perk, bio bih jedno 3 lvl-a manje. Tu je neočekivano da možeš dobiti multiplikaciju xp-a čak za masu bodova po završetku questa iako si ih već dobivao i za pojedine radnje u njemu (ali sam primjetio i bug da nekad igra prestane dodjeljivati bodove uopće – pa restartajte)… Luck su zbilja pretvorili u cheat mode.
Nisam još u Diamond City kročio ali sam djelomično na putu k njemu, sada zapravo čistim onu poveliku Corvega tvornicu od raider scum-a – i na tom putovanju me je igra ipak počela malo snažnije pridobivati k sebi, jer bilo je ugodnih headshotova nekih…
Ali, ali… imam osjećaj da je upravo build „Headshot ninja“ puno popušio u odnosu na ostale buildove i to mi je žao.
NPR. To što više ne možeš vidjeti neprijateljski raspoložene ljude/stvorenja na radaru ČAK ni da priđeš na 2m cijeloj grupi – sve dok oni tebe ne detektiraju UOPĆE nisu vidljivi na radaru. To se odnosi na sve tipove igrača/likova ali daleko više oštećuje ugođaj likova koji se žele šuljati ili djelovati iz daljine, a puno manje ostalima… I davež je kada čuješ lavež i igra ti daje čak i poruku ŠTO je Dogmeat nanjušio ALI ga onda moraš tražiti baš očima, a ćuko otrči.
Više ta Percepcija sama po sebi, bez perkova, ne služi ničemu osim preciznosti u v.a.t.s.-u što je opet suprotnost liku koji se šulja. Puno smo oštećeni narode, neka se zna Kad liku poput moga nešto izroni na 5m ispred (iza neke prepreke) – ma zajebi to, kvari mi igru ipak.
Sviđa mi se što mogu zadržati oboje i perk Lone wanderer i ćuku uz sebe, ali mi je žao što ga ne mogu ja imenovati :)
Previše je svih sirovina, ničega ne nedostaje niti će ičega nedostajati uopće – sirovine za craftanje, stimpaka 46 (nijedan potrošen kad sat spavanja liječi sve). Previše je itema koji dižu SPECIAL, pa sad u inventaru si mogu mogu podići charismu za 10. Za još deset (ne do 10), a uopće još nemam Party menatat niti nikakvo posebno kraftano jelo… Vidio sam i oklop za lijevu ruku koji diže oboje snagu i endurance, a gdje je puni oklop tek?
Legendary neprijatelji i meni izbacuju samo predmete koji koriste melee liku, nadam se da je samo slučajnost i da će ukupno biti jednako i za druge igrače…
Ali ima jako mnogo lijepih trenutaka, ovo je ipak pravi Fallout po ugođaju i sretan sam što je napokon stigao. Radio programom sam zadovoljan