Onda jos bolji razlog da se starta sa Str i End, eventualno neki treci stat.
Osobno vjerujem da nećeš zažaliti s tim planom jer Strenght tree je po mom mišeljnju najsuvislije napravljeno tj. sve što je u njemu je na mjestu i cjelovito za takav build... I Endurance je jako dobar, a onda za treće pretpostavljam da bi godilo i malo Int. i malo Agility - ali ovisi bi li se radije prišuljao ili ušprintao "u zonu" :
A ako će netko krenuti za buildom gdje želi razviti MOĆAN v.a.t.s. (za što je kombo Luck&Agility) moj savjet je da pri tom uplanira da će mu u nekim žešćim, kasnijim okršajima možda jače zatrebati i PENETRATOR perk (Percepcija 9) - jer u F3/NV sam masu puta u v.a.t.s.-u istrošio sve AP u prazno tj. protivnik bi zamakao za neki predmet ili mi se unio u lice, a moj lik bi sve ispucao u prazno...
Čini mi se da će ovdje to biti još naglašenije jer se vrijeme sada samo usporava, pa dok unesete napade za 3-4 protivnika (a perkovi vas vuku da radite combo-e) dovoljno da jedan zamakne pa gubite combo "critical+reaper" na kojeg ste računali...
To što su na tako moćne v.a.t.s. perkove odlučili da moraju i dodati i jedan tako dvojben i "popularan" wall hack, mi govori da tu može dosta štekati.
I u nijednoj montaži nismo vidjeli malo cjelovitiju v.a.t.s. bitku... samo moje 2 lipe... planirati unaprijed da bi i taj perk zatrebao u kasnijoj fazi.