Jel nisu rekli da ima materijala za 400h? ☺
Poslano s mobilnog telefona S7
Pa sigurno da ima, ALI naravno da se u to racuna izgradnja i management baze, odrzavanje trgovackih ruta, obrane toga svega, i jos podosta npc questica uz to vezanih...
A ni itko drugi koga zanima vise prelazaka s razl.likom nece onda forsirati odraditi sve moguce u jednom prelasku... Tako da ja osim sto "social tycoon" sadrzaj ostavljam za drugi prelazak, tako sigurno necu nakon zavrsetka price koju cu odigrati samotnjacki odmah na nju ici aktivirati pratioce i njihove price - nego sve to u NEW GAME :)
@Karn - svakako i ja planiram odigrati i kao Strenght / Endurance tenk ali cu u prelasku prije toga malo jos prouciti u kojim jos Special's-ima ima za to komplementarnih perkova; tipa regeneracija na Suncu ili radijaciji, pa Ghoulification 8) i sl...
Zanimljivo bi bilo biti velepostovani karizmaticni gradonacelnik ghoul za kojeg je Grognak mali mrav, hjehjehje!
Jedino sto sumnjam da ce ghoul liku omoguciti romansiranje ghoulica, a to mi je bas falilo u trojci... Bio sam cak i ljubomoran na jedan quest i New Vegasu, POGODITE koji :*