yakuza_stinger Master malo ljubomoran? nemojte nista u zivotu kupiti, cekajte samrt jer tada cete imati ono najbolje za svoje pare, te nakon toga necete ni znati za bolje 2m ispod zemlje.Cijeli tvoj thread posotva ovdje je glup i zraci ljubomorom. Lijepo, zar ne?Ja ljubomoran? Ne. Kad cu imat bolji ionak iovak. Tvoj post ko svi ostali tvoji ofdi su glupi. Moji imaju barem neke logike.I kad ćeš imat bolji, nakon toga će kada tad izać neki bolji pa ti više nećeš imat bolji od nekog drugog koji će imat bolji.
wooddiebone Moje telke su svaka kupljene prije 5 godina i tad su bile 2 godine stari modeli.TV je jedna stvar koju neću kupovat svako malo.Uzeo sam za 8K kuna dvije Samsung telke, jednu 42 inča Smart i drugu 46 inča 3D.Obe LED, obe 1080p.Nemam zamjerke.Ovaj Master zrači inteligencijom.
PS2MASTER Master malo ljubomoran? nemojte nista u zivotu kupiti, cekajte samrt jer tada cete imati ono najbolje za svoje pare, te nakon toga necete ni znati za bolje 2m ispod zemlje.Cijeli tvoj thread posotva ovdje je glup i zraci ljubomorom. Lijepo, zar ne?Ja ljubomoran? Ne. Kad cu imat bolji ionak iovak. Tvoj post ko svi ostali tvoji ofdi su glupi. Moji imaju barem neke logike.I kad ćeš imat bolji, nakon toga će kada tad izać neki bolji pa ti više nećeš imat bolji od nekog drugog koji će imat bolji.Ne, ja cu imat bolji od svih vas tu. To je bitno. Vi ste ionak spickali pare na TV-e.Ovaj Master zrači inteligencijom.A ti si tolko inteligentan da nisi shvatio da me zbilja boli ona stvar kakav je TV kupio. Pisem postove reda radi jer sam uvidio dobre temelje za pisanje gluposti u ovoj temi. Ionak sam znao da ce vec neko nasjest cim sam napisao da se Figo zajebo za TV. "Pa moj TV je proglasen za naj TV u svom rangu u 2017". Who cares.
chono7 Onda stvarno radis dobre temelje... Sad kao bacas jeske? Ajd dobro. Evo ja bacam prvu lopatu u iskopanu parcelu, a zove se upozorenje za spam i trolanje. Skcraceno UST.
Raziel Ja ne vjerujem o čemu se ovdje rasprava vodi.Kako vam se da?Još sa Sony fanboyem koji bi ženu prodao u ime Plej Stejšna.
PS2MASTER Onda stvarno radis dobre temelje... Sad kao bacas jeske? Ajd dobro. Evo ja bacam prvu lopatu u iskopanu parcelu, a zove se upozorenje za spam i trolanje. Skcraceno UST.Rekao mi Fenix da smijem trolat tako da mici to upozorenje hladenje na 21 dan. Ovo stvarno nema smisla vise.
veigue Figo Nemoj se, molim te, uvrijediti što ti ovo govorim, ali unesi malo ''živosti'' u filmiće jer ovako izgleda kao da čitaš sa nekog papira (ne volim koristiti riječ blesimetar jer mi se ne sviđa).Ubaci par stvari u prostoriju i imat ćeš jedan vrlo comfy stan. Jelly na TV.
figo Veigue dapače, svaki savjet je dobrodošao, eto kao što sam objasnio u članku, tek sam doselio u novi stan i prvi puta stao iza kamere, praksa radi čuda, tako će biti i kod mene, toplo se nadam :) važno je probiti led, a kasnije ćemo vidjeti.
Prika Ja bi pohvalio Figa...treba napraviti ovako nesto,najlakse je pljuvati...Prika samo naprijed...bas me zanima kakva je televizijaPoslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk