Raziel zao mi je ako si ostao razocaran, ali ovo je unboxing TV.a u kojem nema nista drugo osim ekrana, uputa i daljanskog upravljaca, orginalni video je trajao 30 minuta, pa smo ga skratili da ljudi ne zaspe dok gledaju kako ja šerafim stalak i namještam državu boravka te jezik podrške, ovako je ispalo dorečeno, kratko i jasno, ako si pogledao ili pročitao članak piše jasno, tek smo TV otvorili i glupo je radit recenziju odma, stoga smo se odlučili na detaljno testiranje itd. i za tjedan dva možeš pogledat recenziju pa onda saznat nešto više o samom tv.u, unboxing je jedno, recenzija drugo, dovoljno je da otvoriš youtube i search unboxing..
Brankec da, input lag je nevjerovatnih 21 ms, testirat cemo sve opcije PS4 Pro.a, čak i možda Xbox one X uspijem nabavit, ali to čeka recenziju..
Tzereen slažem se, to stoji ;) samo je 55" najveći ekran što sam ga dosad imao inače kad sam u dućanu stao uz bok 65" inačici toga tv.a naravno da je bio taj privlačniji ali po cijeni od 2900€, znači 1400€ više samo za 10 inča dat, ne hvala..