LOL na sliku.

Ajd, barem neš čitate.

Još da je moguće i regiju promijenit. To negdje do 2020. Možda.

Da mogu za Rvatsku skupljat trofeje.

Na listi PSN frendova imam 50, možda 60 ljudi. Ni sam neznam odakle, a većinu sam ja dodao. Nemam pojma tko je tko i odakle su. Da me tražite da im ispišem imena, ovako iz glave bih možda 5-6 imena nabrojao.

Sad kad uvedu tu promjenu imena, i svi brže-bolje pojure promijeniti ih, vjerojatno ću sve ljude obrisati. Ako im sada ne znam imena, kako ću tek onda kada se izmjene.

Hvala Sony!

dobro je, nije im trebalo dugo, 10 godina za ovako bombasticnu funkciju je sitnica.

Nisam razumio, da li ce se moci ime promijeniti na bilo sto tako da se vise ljudi zove isto (kao na steamu) ili ce se moci promijeniti samo na ne iskoristeno ime?

dobro je, nije im trebalo dugo, 10 godina za ovako bombasticnu funkciju je sitnica.
Pročitao sam da su radili 80 tisuća sati na ovome...
Pretpostavljam da će ovo značiti i neke drastične promjene na PSN-u jer očito je da kada se PSN gradio (tamo 2005) da su neke stvari bile u potpunosti zanemarene...

Da je bilo jednostavno sigurno bi već to napravili...

Pročitao sam da su radili 80 tisuća sati na ovome...
Pretpostavljam da će ovo značiti i neke drastične promjene na PSN-u jer očito je da kada se PSN gradio (tamo 2005) da su neke stvari bile u potpunosti zanemarene...

Da je bilo jednostavno sigurno bi već to napravili...
Mislim da je Shawn rekao publici da niste vi koderi. Vostalom, ovo neće biti samo promjena nadimka, nego kompletnog ID-a, a to se veže na listu trofeja, ono što ste kupili, tko vam je na listi frendova itd.

Nisam razumio, da li ce se moci ime promijeniti na bilo sto tako da se vise ljudi zove isto (kao na steamu) ili ce se moci promijeniti samo na ne iskoristeno ime?
Sigurno nece bit kao na Steamu. Kako je i Torca rekao, mijenjas svoj ID, a on je jedinstven. Pored toga kao sredstvo identifikacije imas jos jedino ime koje mozes povuci s fejsa, ali to mozes mijenjat kad zelis, i mislim da jedino igra ulogu tvojim prijateljima.

koliko se sjećam baza podataka rekao bi da su sjebali kada su odabirali primary key baze te je očito username to pa ako ga promijeniš sustav misli da si napravio novog korisnika a izbrisao staroga

bravo za sliku XD

mislim da će cijeli PSN upgradat uskoro(dosta dugo se već šuška o redizajnu trgovine, a i PC verzija je malo promijenjena nedavno i dosta ubrzana)

Sigurno nece bit kao na Steamu. Kako je i Torca rekao, mijenjas svoj ID, a on je jedinstven. Pored toga kao sredstvo identifikacije imas jos jedino ime koje mozes povuci s fejsa, ali to mozes mijenjat kad zelis, i mislim da jedino igra ulogu tvojim prijateljima.
Ne vjerujem, da ce se mijenjati ID na kojeg se sve veze. Zamisli helpdesk, da nesto krene po zlu, pa ti zalockaju kupljene igre ili neki drugi shit
Pretpostavljam, da ce dodati "Overlay", tj moci ces promijeniti Nick koji vide drugi useri.
Kao Steam.
Mislim da im je on vodilja za inspiraciju.