PlayStation Experiencea 2017 koji se pokazao kao prilično mlako iskustvo,
Da su ljudi čitali prije mjesec dana kakav će biti PSX, nebi ostali "razočarani". A jebga, treba čitat ponekad.

Sori što nisam nigdje pročitao da neće pokazati skoro ništa novo. I što sam se više zabavljao na chatu s frendovima. I što Mark Cerny nije znao kaj bi Kojimu pitao.

Hajlajt PSX-a mi je sam Kojima koji je jedva hodao s onom spravicom na ramenu.

najgori show ikad 

pristojna satnica za GOW, ocekivao sam dosta manje iskreno :)
renda ce ovo igrat 40 sati

Sori što nisam nigdje pročitao da neće pokazati skoro ništa novo.
Evo ti pa pročitaj. Oh da, kasno je već. Al trebao si napisat u članku "nisam čitao da su rekli da neće bit niš novog"

"the presentation at PSX 2017 will be pared down compared to prior years."

https://www.vg247.com/2017/11/07/playstation-experience-2017-keynote-scaled-down-compared-to-previous-years-takes-place-december-8/

Pa moze biti paired down al ne mora bit smece

Pa moze biti paired down al ne mora bit smece
A krivi ste si sami ak vam nešto ne paše. Ste čitali da stiže promjena PSN ID-a iduće godine? Ne? Tražite dalje kad ne čitate.

Bio sam upalio nes malo konfu, vidio da se radi o talk showu i ugasio

Gaming Awardsi su bili jos gori, ko najdosadnija verzija Oscara.

Bez brige, "vijest" je već na portalu. Navodnici namjerno jer je to nešto što je moralo biti od početka omogućeno. Kao i promjena regije. Ali Sony.

Znaci, bolje da sam spavao nego gledao ovo.

Ovome se nisam nadao. Poznavajuci serijal siguran sam da će sve biti kvalitetan sadržaj. U GOW serijalu nikada bilo praznog hoda, fetch gluposti itd.

Jedan od razloga da nabavim ps4. Volim nordijsku mitologiju i nemogu si pomoc. A ovo izgleda brutalno dobro!

Sori što nisam nigdje pročitao da neće pokazati skoro ništa novo. I što sam se više zabavljao na chatu s frendovima. I što Mark Cerny nije znao kaj bi Kojimu pitao.

Hajlajt PSX-a mi je sam Kojima koji je jedva hodao s onom spravicom na ramenu.

Ja sam se digao sat i pol vremena prije posla da odgledam to sranje i bilo je baš to, sranje. Umro sam kad je Kojima izašao, kakva budaletina hahaha.

Al ono bilo je super jutros mora se priznat. Ono evo vam ova igra i onda pokaže puni devetminutni trailer Death Strandinga od večer prije haha. Pa onaj tip koji je igrao Detroit je valjda tu na stageu prvi put uopće uhvatio PS4 gamepad u ruke, jebiga trebalo je zgazit 10 minuta igre dok se skuži da to čudo ima i touchpad. Na ekranu veli swipe touchpad, a čuješ ga kako upire ko sivonja u taj touchpad. Pa onda onu igru s rupama kojom moraju popunit Plus ponudu sve do one mutave scene Cernya, Kojime i ekipe gdje su doslovno rekli a jbg frende nemam pojma više šta da seremo haha. Usput su najavili i Medievil.

Tko ce malog daveza i njegove upadice trpjeti vise od 20 sati?

Rekli su na PSX-u da su skužili kad su gledali gameplay da mali puno sere i da će dobit chill pill.

Ovome se nisam nadao. Poznavajuci serijal siguran sam da će sve biti kvalitetan sadržaj. U GOW serijalu nikada bilo praznog hoda, fetch gluposti itd.
Mislim da grijesis.
Biti ce open world s hrpom fetch i gather sranja i vec nakon sat vremena cemo traziti na Twiteru mogucnost usutkavanja/ubijanja sina :

Nece biti open world. Bas je Corey na panelu objasnio da je zamisljeno kao "tour bus" koncept koji uvijek ima bus koji vozi po odredjenom planu ali tu i tamo stane da mozes nesto istraziti i uvijek se mozes brzo vratit. Znaci linearna igra kao npr uncharted/tlou 1 samo sto ocito duze traje no nije open world. Bas je i Hulst komentirao koji je bio na panelu (ili sta je vec bio taj shit od PSX) da je dobra usporedba i da je Horizon recimo "amusement park" jer je otvoren i biras sam di hoces ici i istrazivati.