kabegami Viola kao takva mi nije smetala, ali njezin parry kasni i combat je dosta sporiji. Jednostavno traži navikavanje a to mi nekako nije sjelo.
member Parry mi je odličan, opraštajući je ako ga se ne pogodi na način da jako kratko aktivira witch time, ali kad ga se pogodi jako je nagrađivajući filling. Isto tako je vidno siromašnijeg moveseta tako kad se vrati na Bayonettu da se osjeti pomak.
igra te baca sa jednog na drugog lika, parry mehanika je u oba slucaja krucialna, a izvedena je na drugaciji nacin i svaki puta se moras prebrikavati na lika s kojim igras. tada napravis igru samo sa Viola i gotovo (tako da znam odmah istu skipat), a ne me tjerati da igram sa inferiornijim i uvelike mehanicki slabijim likom. posebice na vecim tezinama gubis samo zato sto mislis da igras sa bayom i trebas odredjeno vrijeme da opet udjes u rutinu sa Viola, da bi te igra vec iduci level bacila u gp sa Bayom.
kabegami Na kraju, jako mi se sviđa što je igra "bez kočnica". I prethodne dvije su bile apsolutno lude i nenormalne ali trojka… kad onako, potpuno neočekivano, ubace side scrolling, pa neki pomahnitali ples, operu… Od prvog pa sve do posljednjeg trenutka igra nastavlja iznenađivati i u tu, već iskušanu, formulu ubacuje potpuno sulude ideje koje savršeno pašu tonu igre.
igra puca kreativnoscu na sve cilindre i tu im skidam kapu. bossevi su creme de la creme.
member Pa meni je zasad bez problema najbolja Bayonetta.
i to je sasvim u redu. svatko od nas ce imati svog favorita. meni je baya 2 ne samo najbolja baya, vec najbolja igra u zanru i lagano u top 10 igara ikada.
member Set piecovi i boss fightovi su aposlutni čisti spektakl ( čak i unatoč tome koliko to Switch ograničava ).
nazalost Kaiju battles kao i one on rail dionice se izvode u 30fps, dok normalni combat dippa non stop te je prosjek nekih 50fps.
member akođer se ne sjećam da je movment bio ovoliko dobar, doslovno letiš ko budala po cijeloj mapi i gotovo bilo gdje da zamisliš stigneš u tren oka. Isto tako su leveli veći, napunjeni svime i uvijek imaš filling da si na pravom mjestu jer te cijelo vrijeme nagrađuju što istraživaš
movement je uvijek bio jako dobar, ali sada su, kao sto si primjetio, leveli puno veci i pomocu maskarade ability, kao sto kazes, letas po njima. leveli su npr 3 koplja iznad linearnih jednolicnih hodnika u dmc5.
member Ako bi zasad imao primjedbi je da je onaj stealthy 2.5D dio s trećim likom baš dosta bazičan i nakon prvog puta je već dosta. Da su to stavili kao neki opcionalni sadržaj oke, ovako ehh…
ovo!
member Druga stvar je što igra dosta loše izgleda na momente, ( pogotovo na velike scene gdje se dosta toga događa na ekranu ) baš se vidi da su radi scopea igre štimali grafiku pa i vizuali i perfomanse variraju od scene do scene dosta što mi je malo ružno.
ne moze to switch izvuci. jednostavno prastar hardware.
kraj je nesto najgluplje sto sam ikada vidio u igri i bas me zanima sta mislis o njemu kada predjes igru pa mozemo nas trijica o tome raspraviti jer mislim da nitko ovo ionako nece vise igrati pa mozemo u spojlere bez beda ici. mislim prica zbilja nije bitna, ali onako usrati Bayonettin character i ubaciti nasilu onog mutavog luku kao nekog bitno lika dok je doslovce bio joke character u prve dvije igre je za oscara.